Site pictogram Colombiaans.nl

Zaterdag 16 september: Het Miss Latina Nederland-evenement

globalsoccershop

Zaterdag 16 september zal er een groot feest worden gehouden om het Miss Latina Holanda-festival weer op de kaart te zetten. De laatste keer dat dit event werd gehouden was in 2013. De Venezolaanse Romina Verdoorn werd toen verkozen tot Miss Latina Nederland. Nu is deze titel aan Merel van der Knijff.

Terug van weggeweest

Nadat Nederland sinds 2013 geen afgevaardigde meer stuurde naar de Miss America Latina del Mundo werd het toch weer hoog tijd, vond Ivan Marin. Hij verhuisde in 2013 naar Spanje. Vanuit Spanje ging hij door met zijn werkzaamheden en stuurde jaar na jaar de Miss Española naar het internationale event. Nu Ivan Marin weer terug is in Nederland en de Miss Latina Nederland is verkozen proberen zij Merel van der Knijff naar Mexico te sturen om daar deel te nemen aan de grote wedstrijd, de Miss America Latina del Mundo.

Het doel van het event

Het doel van het Miss Latina Nederland-feest op a.s. zaterdag 16 september is om geld bij elkaar te krijgen om Merel naar Mexico te sturen. Het klinkt een beetje apart, want daar waar in veel landen investeerders of grote geldschieters veel geld steken in hun Miss, kennen we dit in Nederland amper. De entree op 16 september is 10,- en wordt gebruikt om onder andere de ticket, inschrijfgeld en accomodatie voor Merel te regelen. Het doel is om op 16 september ook sponsoren aan te trekken en hun wederom kennis te laten maken met het Miss Latina-event, dat in veel landen gewoon een ‘big deal’ is. Nu moet Merel naar Mexico. En daar willen wij van Colombiaans.nl natuurlijk alles aan doen, gewoon omdat deze Miss deze keer uit Colombia komt!

Activiteiten

Naast dat er dansworkshops worden gehouden, zullen er ook een aantal DJ’s zijn. Zij draaien muziek uit het Latin-genre zoals salsa, bachata, cumbia, reggaeton en urban. De DJ’s zijn onder andere DJ Erick en DJ Wendy. Na de kroning (circa 20.30 uur) zal het feest losbarsten en duren tot 03.00 uur. Er zijn kraampjes aanwezig met producten en eten.

Schrijf je in voor Miss Latina Nederland 2018

Op het Miss Latina Nederland-feest van 16 september is het ook mogelijk om jezelf in te schrijven voor de Miss-verkiezing van volgend jaar.

Meer van Merel?

Lees hier het interview met Merel.
Bekijk hier het Facebook-event van Miss Latina Nederland

Mobiele versie afsluiten