Site pictogram Colombiaans.nl

Wil je de ARC Gloria bezoeken? Bekijk hier de data!

ARC Gloria Colombia
globalsoccershop

Een paar dagen geleden werd bekend dat het prachtige schip de ARC Gloria uit Colombia Nederland wederom met een bezoekje komt verblijden. Onze berichtenbox op verschillende kanalen stroomden vol met vragen ‘Waar?!’ ‘Wanneer?!’ en ‘Kunnen we het schip bezoeken?!’ Dat laatste is niet altijd mogelijk. Tot nu… De Colombiaanse ambassade in Nederland nodigt je uit om het schip te bezoeken.

Bezoektijden van de ARC Gloria

De ARC Gloria zal arriveren in de ochtend van dinsdag 20 augustus tussen 09.00 – 10.00 uur in de haven van Scheveningen. Het schip is dan nog niet open voor publiek. Je kunt hieronder de openingstijden voor de ARC Gloria bekijken.

Het schip is voor het publiek geopend op de volgende data:
Woensdag 21 augustus09:00 tot 18:00 uur
Donderdag 22 augustus09:00 uur tot 18:00 uur
Vrijdag 23 augustus09:00 tot 17:00 uur (vertrektijd vanuit de haven).

Extra informatie

In 1966 werd het schip gekocht door Colombia. De ARC Gloria is een trainingsschip en officieel vlaggenschip en uithangbord van de Colombiaanse marine. In 2015 was deze ook al te zien tijdens SAIL in Amsterdam. Het schip met haar bemanningsleden is over de hele wereld een meer dan welkome gast. De traditie van de crew is om de haven zingend en dansend binnen te varen tijdens het luidkeels zingen van het volkslied. ARC staat voor ‘Armada National de la República de Colombia’. Nu vanaf a.s. woensdag te zien in Den Haag.

Mobiele versie afsluiten