Site pictogram Colombiaans.nl

Vergara en ex maken ruzie over embryo’s

Vergara en ex maken ruzie over embryo’s
globalsoccershop

De relatie tussen Vergara en ex Nick Loeb staat bekend om hun ruzies na hun breuk. Na hun breuk in 2014 is het regelmatig raak. Deze keer gaat het over embryo’s.

Nick Loeb wil graag vader worden. Toen de twee nog een relatie hadden hebben zij in 2013 twee eitjes laten bevruchten. Sinds hun breuk in 2014 hebben zij geregeld onenigheid over de eigenaarschap van de eitjes. In 2013 tekenden zij een overeenkomst waarin staat vastgelegd dat er niets met de embryo’s gebeurt, tenzij beide partijen toestemming geven.

Nick Loeb wilde, na hun breuk, vader worden en deze bevruchte eitjes hiervoor gebruiken. Maar Sofia Vergara ging hiermee niet akkoord. Hierop volgde een rechtszaak waarbij de enige winnaar de beide advocaten lijkt. De zaak wordt ondertussen steeds grimmiger. Vergara wil twee exen aan laten treden als getuige. Deze exen lieten abortus plegen tijdens hun relatie met Loeb. Vergara wil de exen laten verklaren dat Loeb zijn eis onrealistisch is.

Loeb wil de namen van deze exen niet vrijgeven zei “liever in de gevangenis te belanden”, dan de namen van de exen vrij te geven. Wanneer de eis van Vergara wordt ingewilligd zal Nick Loeb wel de namen moeten vrijgeven, anders belemmert hij de rechtszaak en zal inderdaad het gevang in moeten, of Vergara gelijk moeten geven en moeten schikken in de zaak.

In het verleden beschuldigde Loeb Vergara ervan de embryo’s te willen vernietigen, iets dat hij ‘moord’ noemde. Sofia Vergara liet hierop weten dat dit niet haar bedoeling is. Zij wilde de eitjes in hun bevroren staat laten.

foto 3.bp.blogspot

Mobiele versie afsluiten