Site pictogram Colombiaans.nl

Vallenato-zanger Martín Elías overlijdt na auto-ongeluk

globalsoccershop

De 26-jarige zakenman, zanger en zoon van Diomedes Díaz, Martín Elías Díaz is overleden aan de gevolgen van een auto-ongeluk. Dit bevestigde de familie een aantal uren geleden.

Na een concert crashte de Vallenato-zanger in zijn auto om 07:30 uur plaatselijke tijd in San Onofre. Hij was zwaar gewond en werd met spoed overgebracht naar het Santa María-kliniek. Hier probeerde ze hem met man en macht te stabiliseren, dit leek volgens manager Juank Vega te lukken. “Ze hadden hem op de operatietafel liggen en hadden scans gemaakt van zijn hoofdverwondingen. Hij had een scheur in zijn schedel maar dit had nog geen invloed op zijn hersenen zeiden de artsen. Daarom behielden we hoop op een goede afloop”. Echter krijgt Elías ademhalingsmoeilijkheden vanwege een rib die de long in de weg zit.

Fans van de zanger verzamelen zich voor het ziekenhuis om hun laatste eer te bewijzen. De politiecommandant zei dat het ongeval een combinatie was van de zwakke gezondheid van Elías, zijn te hoge rijsnelheid en de slechte wegen.

Mobiele versie afsluiten