Site pictogram Colombiaans.nl

Trump zegt bezoek Colombia af om planning aanval Syrië

Trump zegt bezoek Colombia af om planning aanval Syrië
globalsoccershop

Trump zou tijdens zijn Zuid-Amerika trip Peru en Colombia bezoeken maar heeft deze afgezegd. Het verhaal volgens betrouwbare bronnen uit het Witte Huis gaat dat hij zich gaat voorbereiden op een aanval op het regime van Al-Assad in Syrië.

Trump is het zat en heeft zijn zinnen gezet op het vertrek van de dictator Assad uit Damascus. President Trump heeft daarom zijn reis naar Peru en Colombia afgezegd. Dit komt zelden voor dat een Amerikaanse president een reis afzegt, waar een maandenlange voorbereiding aan vooraf is gegaan.

Geen woorden maar… bommen

Trump is de gifgasaanvallen, die volgens hem van Assad komen, helemaal zat en bereid zich voor op een passend militair antwoord. Eerder noemde Trump Assad een “beest” en “ziek”. Volgens bronnen komt het Trump dubbel zo goed uit om thuis te blijven. Aanklager Robert Mueller deed namelijk een inval bij de advocaat van Trump om bewijs te zoeken voor het Ruslandonderzoek. Rusland bemoeit zich ook met de kwestie en waarschuwt de Verenigde Staten. Rusland heeft aangegeven iedere Amerikaanse raket op Syrië uit de lucht te halen.

Mobiele versie afsluiten