Site pictogram Colombiaans.nl

Terminator Dark Fate met Colombiaanse in belangrijke rol

Terminator Dark Fate met Colombiaanse in belangrijke rol
globalsoccershop

DOOR: LUIS ERNESTO VAN BAREN
Okey, okey. Toegegeven. Is dit nieuwsbericht heel erg Colombiaans gerelateerd? Nee. Ik als ontzettende Terminator-fan moest gewoon een keer een mooie aanleiding krijgen om over de oh zo succesvolle franchise te schrijven.

James Cameron opnieuw aan het roer

2019. Het jaar waarin de rechten van Terminator vrijkomt. Na een paar beste Terminator-miskleunen is er hoop aan de horizon. James Cameron is een filmregisseur en producent met veel aansprekende titels op zijn naam. Mocht je zijn naam niet meteen kennen dan ken je zijn films zeker wel.

Aliens, Titanic, Avatar, Terminator en Terminator 2 Judgement Day droegen onder andere zijn dikke vette stempel. In de herst van 2018 gaf Cameron al aan dat de rechten van Terminator vrij zouden komen en er misschien wel iets moois aan zat te komen. Een paar maanden terug werd dit gerucht van belofte naar waarheid gemaakt en de Canadees gaf aan dat men vooral alle films die na T2 uitkwamen snel moest vergeten en doopte zijn nieuwe project eigenhandig naar Terminator 3: Dark Fate. Officieel heet deze Terminator Dark Fate. Over een paar uur komt dan eindelijk de langverwachte trailer.

Hoofdrolspelers

Het is nog een paar uur wachten op de trailer, maar eerder werd al duidelijk dat er oude krijgers van stal worden gehaald. Arnold Schwarzenegger keert terug als de T-800 en ook Linda Hamilton keert na bijna 30 jaar terug als de vrouw met pit, Sarah Connor. Bijzonder toch, want toen men in 2003 Terminator 3 aan het maken was, wilde zij hier aan niet deelnemen en schreef men haar uit de franchise door haar te laten overlijden aan kanker.

Waar is Colombia in het verhaal?

Natalia Reyes (zie foto hierboven). De Bogotaanse schone zal de rol van Dani Ramos op haar nemen. Hoe deze er precies uit zal zien zal hopelijk in de trailer van vannacht duidelijk worden. Komt Reyes je bekend voor? Dat kan, want een paar maanden eerder was zij ook te zien in de prachtige film Parajos del Verano. Op 9-jarige leeftijd begon Reyes haar acteercarrière en speelde in verschillende films en series. Ze speelde in de serie ‘Lady, La Vendedora de Rosas’. Dit is haar eerste blockbuster en hopelijk de opmaat van een mooie filmcarrière. Ik kan niet wachten om deze film te zien.

Mobiele versie afsluiten