Site pictogram Colombiaans.nl

Sponsoren gezocht: Colombian Vibes

globalsoccershop

Het is mei. Dat betekent dat we langzaam gaan aftellen tot Colombian Vibes. Dit 5-jarig jubileumfeest zal gevierd worden in Amersfoort, compleet met WK-wedstrijd van Colombia (24 juni 2018). Maar we zoeken sponsoren om het feest kostendekkend te maken. Help je ons mee?

Ondertussen hebben zich een aantal sponsoren aangemeld die Colombiaans.nl en daarmee Colombian Vibes een warm hart toedragen. Deze sponsoren hebben voor het Golden Sponsor-pakket gekozen en zullen we in de aankomende tijd dan ook in het zonnetje zetten. We hebben de keuzen uit de volgende pakketten: Golden, Silver en Bronze. Met Golden krijgt het bedrijf de meeste exposure en met Bronze minder.

Het belang van sponsoren

Colombian Vibes kan niet bestaan zonder jou, de bezoeker. Ook vrijwilligers, locatie en sponsoren zijn tot de levensaderen van dit event te rekenen. Sponsoren zijn immers nodig om uit de kosten te komen en de avond te voorzien van een feestelijke invulling. We hoeven geen winst te maken met Colombiaans.nl, maar willen wel uit de kosten komen.

Ons doel

Ons doel is om de bezoeker een fantastische avond te bezorgen vol met passie, feest en als het even kan, een overwinning op het WK! Omdat Colombian Vibes als een klein feest begon dat steeds groter groeide, zijn ook de kosten meegegroeid. We hopen dat als je dit leest misschien mensen kent die een bedrijf hebben of vind je het zelf interessant het evenement te sponsoren.

De sponsorpakketten

Je ontvangt een officiƫle factuur van de sponsoring die belastingtechnisch kan worden afgeschreven onder promotie- en marketingkosten.

Mobiele versie afsluiten