Site pictogram Colombiaans.nl

Sound of Freedom

Sound of Freedom

De film Sound of Freedom komt naar verwachting in oktober uit. De film die zich voornamelijk afspeelt in Colombia zal een hoop stof doen opwaaien. Spraakmakend is het verhaal maar ook de acteurs. Dus zet alvast in je agenda: 26 oktober, want dan komt deze onder andere uit bij Pathe.

Het verhaal

Het verhaal van de Sound of Freedom is niet voor watjes, zo bleek ook uit de trailer die uitkwam. De Sound of Freedom is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarin CIA-agent Tim Ballard de strijd aangaat met pedofielen.


Ballard werkt bij de CIA en besluit op een dag te stoppen met zijn baan omdat hij een nieuwe missie gevonden heeft: kinderen redden uit pedofiele netwerken. Zijn vrouw Katherine steunt hem hierin en hij bedenkt een plan om zijn missie vorm te geven.

Het verhaal is dat hij op een dag een pedofiel arresteert die hem in vertrouwen informatie geeft die leidt tot het redden van een 8-jarig jongetje uit een pedofiele netwerk. Maar als blijkt dat ook zijn zusje en vader nog vermist is leidt dit hem uiteindelijk naar de donkerste uithoeken van Colombia.


Het pad dat hij kiest in Colombia brengt hem op de weg naar een man die zichzelf Batman noemt. Tim Ballard zal er alles aan moeten doen om met gevaar voor eigen leven honderden kinderen te redden en het netwerk op te rollen. Deze reddingsoperaties stonden ook wel bekend als O.U.R., oftewel Operation Underground Railroad.

De film is sinds juni al te zien in de Verenigde Staten en deed hier daar al een hoop stof op waaien vanwege het onderwerpen maar scoort desondanks de ophef nu al bijna een 8 op IMDB. Dat er veel belangstelling voor de film was bleek al binnen een maand. Binnen een maand werd er namelijk al 134 miljoen dollar verdiend met de film.

Lees verder nadat je ons hebt geliked ;)


Volg Colombiaans.nl op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.


Disney

Even was het geval dat de film nooit voor het grote publiek te zien zou zijn toen de studio van 21st Century Fox werd overgenomen door Walt Disney. Deze wilde de film rechtstreeks op Disney Plus knallen maar gelukkig kwam het niet zover. Het was Angel Studios dat de distributierechten verkreeg in maart van dit jaar en bepaalde dat de film wél in de bioscoop te zien zou zijn.

De acteurs

De hoofdrolspeler, Jim Caviezel (zie foto hierboven persoon rechterkant), is veelbesproken. Misschien heb je de film Escape Plan met Arnold Schwarzenegger en Sly Stallone gezien? Toen speelde deze Jim Caviezel de bad buy die uitgeschakeld moest worden. Caviezel zou in het verleden antisemitische uitspraken hebben gedaan en zich aangesloten hebben bij een rechts-extremistische aanhang en er complot theorieën op na houden.

De filmlocaties in Colombia

De film is opgenomen in Californië en Bogotá maar de meeste vonden plaats in Cartagena in 2018. De trailer bevestigt de hoop op een goed maar intens verhaal met mooie beelden uit Colombia. Ga jij hem bekijken? Laat je reacties achter in het reactieveld.

Bekijk de trailer van Sound of Freedom

Meer nieuws uit Colombia

– Colombiaanse serie Griselda
– Colombiaanse president wil Latino alliantie tegen drugs
– Colombiaanse Avianca neemt 16 nieuwe vliegtuigen in gebruik
– Zo wil Bogotá één van de schoonste steden ter wereld worden
– WK 2026 kwalificatie Zuid-Amerika van start
– DierenPark Amersfoort steunt Colombiaanse Proyecto Tití

Mobiele versie afsluiten