Site pictogram Colombiaans.nl

Shakira zegt concert in Nederland af

globalsoccershop

Deze week stelde ze haar concerten elders al uit, maar zei toen sinds vrijdag (vandaag) haar wereldtoernee te willen hervatten. Echter heeft Shakira moeten besluiten om ook haar concerten in Nederland af te zeggen vanwege stemproblemen.

De Colombiaanse schone kampte al een tijdje met stemproblemen. Ze zou op dinsdag 14 november optreden in het Amsterdamse Ziggo Dome, maar heeft zojuist dus moeten afzeggen vanwege aanhoudende stemproblemen op aanraden van haar doktoren. Gisteren bracht ze een verklaring uit, waarin ze schrijft dat ze zich wil concentreren op haar herstel, zodat zij de bezoekers de show kan geven waarop zij zich zo lang heeft voorbereid. Daarnaast bedankt ze haar fans voor de steun die zij mocht ontvangen.

Wat gebeurt er met mijn kaartje?

MOJO / Ticketmaster reageerde gisteren nog niet, maar zojuist stuurde zij aan alle ticketkoper een bericht, waarin wordt gemeld dat de gekochte kaarten geldig blijven voor de vervangende datum. Mochten de bezoekers niet op de vervangende datum het concert kunnen bezoeken dat bestaat de mogelijkheid om het gekochte ticket te retourneren.
Shakira stelde eerst haar show op 8 november in Keulen uit, maar heeft gisteren via een officiele verklaring laten weten ook op doktersadvies voorlopig rust te moeten nemen. Dat houdt in dat ze ook vanavond haar toernee niet hervat in Parijs. De vervangende datum voor het concert is niet niet bekend.

Mobiele versie afsluiten