Site pictogram Colombiaans.nl

Restaurant in Australië bekritiseerd om de ‘Pablo Escoburger’

Pablo Escoburger
globalsoccershop

Het is een hamburger zoals geen ander. De ‘Patron burger’ wordt geserveerd met vlees, sla, uit en een saus, afgemaakt met een 100 dollar biljet om alles bij elkaar te houden en als klap op de vuurpijl afgetopt met een ‘lijntje coke’. Dit initiatief is een restaurant in Melbourne op flinke kritiek komen te staan.

Pablo Escoburgers – Melbourne

Het pop-up restaurant, Pablo’s Escoburgers, wil benadrukken dat het geen lijn coke maar knoflookpoeder betreft. Deze zogenoemde ‘Escoburger’ is er zowel in vlees als in vegetarische variant verkrijgbaar. Nadat het initiatief eerst grappige reacties kreeg, regent het nu klachten. Een aantal zeiden ‘Wanneer wordt het nu eens duidelijk dat dit niet grappig is? Doe eens hetzelfde met Adolf Hitler en wacht dan de reacties eens af, denk eens na!’.

2 sterren-beoordeling

Vaughn Marks, een van de eigenaren van het restaurant klaagt dat hij via Facebook eerst een goede rating kreeg maar dat een groep boze Colombianen hem slechte beoordelingen hebben gegeven.



Het is jammer dat het zo moet. Wij zijn trots op onze burgers, maar begrijpen ook dat de pijn die Pablo Escobar meebrengt nog steeds intens is. Hij heeft verschrikkelijke dingen gedaan. Het is zeker niet onze bedoeling om Escobar te idealiseren, het is slechts een naam die we gebruiken. Wij Australiërs weten lachers onder de meest moeilijke omstandigheden op onze hand te krijgen, zo zijn wij. Het is slechts een woord voor ons, daarom zal ik de naam hiervan ook niet veranderen. Mochten mensen genieten van onze Pablo Escoburger, geef ons dan een mooie beoordeling op Facebook.’

foto’s Facebook Pablo’s Escoburgers

Mobiele versie afsluiten