Site pictogram Colombiaans.nl

President Santos bevestigd Colombiaanse groei en legt bezoek af aan Huila en Tolima

globalsoccershop

Colombiaans exclusief:

Hoewel de COP, de Colombiaanse Peso, afgelopen maand weer daalde in waarde is Santos bezig met het bouwen aan een stabiel land. Dit beginnende in de binnenlanden van Colombia. Daar waar Colombia het moet hebben van onder meer land- en akkerbouw.

Hij was op bezoek in de departementen van Huila en Tolima en bezocht daar diverse projecten. Hij liet via social media weten:

“We mochten aanwezig zijn bij diverse projecten in Huila en Tolima. Ik krijg zeer veel voldoening bij de wetenschap dat bij het bekijken van de projecten met mijn ministers dat het allemaal goed komt. De regio en haar gemeenschap floreren vollop en vordert. We zijn dus aan het bouwen aan een nieuw land. ”

Ondertussen krijgt Santos hier en daar kritiek vanwege de zware straffen die hij oplegt voor mensen die een overtreding begaan en hierbij dan de openbare orde verstoren. Dan moet je denken aan mensen die handel doen en hierbij zelf een kar aanduwen of mensen met paard en wagen. Hoewel dit ook steeds gevaarlijker wordt, vanwege de drukte op de weg, krijg je bij een overtreding maar liefst tussen de 4 en 8 jaar celstraf voor dit vergrijp.

De Colombianen zijn dus blij dat het land nu daadwerkelijk opkrabbelt maar blijven kritisch.

Mobiele versie afsluiten