Over Colombiaans.nl

Over Colombiaans.nl

Als je meer over Colombiaans.nl wilt weten kun je hieronder lezen over het ontstaan van de community. Ondertussen is Colombiaans.nl de grootste Colombia-community van Nederland en België. Zonder jou kunnen wij niet bestaan, dus heb je vragen of tips, scroll dan even naar onderen om het contactformulier in te vullen.

Hoe is Colombiaans.nl ontstaan?

Mijn naam is Luís Ernesto en het idee voor Colombiaans.nl is ontstaan tijdens mijn bezoek aan Colombia in 2012. Ik vroeg me toen af of er behoefte zou zijn aan één centraal punt voor Nederlandstalige informatievoorziening uit Colombia. In navolging van deze hersenspinsel ben ik in 2013 is begonnen om eerst een Facebook-community op te zetten en deze te voorzien van het laatste nieuws. Over de naam hoefde ik niet lang na te denken. Deze moest herkenbaarheid uitstralen. Dus een Colombia-community in Nederland kon alleen maar ‘Colombiaans.nl’ gaan heten.

Eerst alleen nieuws, nu ook exclusieve verhalen

Daar waar eerst een aantal Colombia-nieuwsartikelen werd geplaatst zijn we ons meer gaan toespitsen op relevante exclusieve verhalen en achtergrondinformatie over Colombia geplaatst. Ik kreeg hierop leuke reacties. Items zoals traveltips, de columns van Nico Verbeek, Colombiaans Exclusief en het catern ‘Nederlander in Colombia’ worden met plezier gelezen. De volgers komen uit de meest bijzondere landen. Naast Nederland komen de volgers ook uit Colombia, België, Duitsland, Verenigde Staten, Spanje, Paraguay, Monaco en Panama.

We hebben meer dan 1200 actieve Facebook-volgers en zijn nog steeds groeiende en in ontwikkeling. Jij als lezer bent daarom zeer belangrijk! Mocht je ooit tips hebben, of wellicht meer over een Colombia-gerelateerd onderwerp meer willen weten, stuur ons dan een bericht in onderstaande contactformulier.

Complete informatiebron over Colombia

Tijdens het Wereldkampioenschap voetbal 2014 steeg de community qua aantal volgers. Er komen ontzettend veel leuke reacties binnen van zowel Colombianen, als Colombia-liefhebbers. Ik zeg dan ook graag dat Colombiaans.nl niet alleen mezelf betreft maar wij allemaal.

Ondertussen zijn er nog meer ontwikkelingen gaande om Colombiaans.nl uit te bouwen naar een complete informatiebron voor Colombia en alles wat hierbij komt kijken. Ondertussen hebben we er een officiele dansgroep bij, Aires Colombianos, en breiden onze dienst ook uit met een reisbureau, genaamd Go2Colombia.nl, dat gespecialiseerd is in groepsreizen naar Colombia. Daarnaast hebben we op dit moment drie schrijvers die bouwen aan een mooi en complete informatiebron voor Colombia.

Mocht je daarom iets willen gebruiken van de website qua informatie, laat het dan even weten. Mocht je als dank mij willen trakteren, dan zou ik dit zeer waarderen.

Help ons mee!

Bij Colombiaans.nl lees je het laatste nieuws, achtergrond en exclusieve verhalen over Colombia. We kunnen het niet alleen en zoeken schrijvers die het leuk vinden om af en toe over Colombia te schrijven.

Somos Colombianos! Somos imparable!

Salu2,

Luís Ernesto
Colombiaans.nl

Ik heb direct een opmerking, tip of vraag!

Denk jij dat je iets toe kunt voegen als schrijver? Heb je tips? Wil je adverteren? Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op! We wachten op jouw bericht!

Like ons op Facebook!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht / opmerking