Site pictogram Colombiaans.nl

? Ontwikkeling Colombia-magazine van start! ?

globalsoccershop

Het is definitief! We gaan historie schrijven door het eerste Colombia-magazine in Nederland te starten. Een mooie mijlpaal! Dit hadden we nooit gedacht toen we begonnen in 2013. We hebben de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Dit hadden we absoluut niet gekund zonder jullie en jullie steun! Heel erg bedankt hiervoor.

Samen met het Colombiaans.nl-team zijn we ondertussen vol op bezig om het magazine qua inhoud vorm te geven. Ons multimedia-huis ColoMedia zal zorg dragen voor het ontwerp van het magazine, zoals zij ook doen voor de websites van Colombiaans.nl, Go2Colombia.nl en Ecolombia.eu (in aanbouw).

Mocht je je nog willen inschrijven voor een jaarabonnement, tips of suggesties hebben, schroom dan niet en laat het ons weten. We willen graag weten wat jij denkt en wat jij wilt lezen. We hebben ontzettend veel interessante onderwerpen op de “stapel liggen” maar er kunnen er altijd meer bij!

Extra informatie

– het jaarabonnement kost 29,99 ex verzendkosten
– deze is te allen tijde opzegbaar en wordt niet automatisch verlengd
– het magazine is NIET verkrijgbaar in winkels en kan alleen bij ons besteld worden op basis van een jaarabonnement

Belangrijk!

We hebben alle inschrijvers een e-mail gestuurd. Heb je je al wel ingeschreven maar nog geen reactie ontvangen, vul dan even onderstaand formulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten