Site pictogram Colombiaans.nl

Nederlandse ondernemers maken kennis met Kansrijk Colombia

globalsoccershop

Colombia is van een ‘sleepin giant’ uitgegroeid naar een van de meest opkomende economieën van Latijns-Amerika. Dat is bij ondernemend Nederland niet onopgemerkt gebleven. Er liggen kansen in Colombia voor de Nederlandse ondernemer. We spraken een aantal weken geleden al met Jan-Willem van Bokhoven, directeur van het Holland House in Bogotá die Nederlandse ondernemers begeleid in het onderzoeken van hun kansen en die zich uiteindelijk vestigen in Colombia.

Jan-Willem van Bokhoven zal spreken tijdens de twee bijeenkomsten die georganiseerd wordt door de RVO (Rijksdienst voor ondernemend Nederland) en de Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Tijdens het evenement dat wordt georganiseerd op 11 en 13 mei worden ondernemers in contact gebracht met ‘mensen uit de praktijk’ uit zowel Nederland als Colombia. Je kunt workshops volgen die inzicht geven in de potentie die Colombia biedt. Daarnaast krijg je als ondernemer informatie over uitgebreide investeringsmogelijkheden.

Naast Jan-Willem komen er ook sprekers die ‘het allemaal hebben meegemaakt’. Je kunt hun horen vertellen over de daadkracht, passie en zakelijke vooruitstrevendheid van lokale ondernemers. De evenementen worden gehouden op 11 mei in Klarenbeek (nabij Apeldoorn, in het congrescentrum) en 13 mei in Rotterdam (Van Nelle Fabriek). Het evenement is echter geen zoete inval. Mocht je er serieus over denken om te gaan ondernemen in Colombia dan kun je dit evenement bezoeken. Je zult je dan moeten aanmelden middels onderstaande link.

Aanmeldlink evenement Kansrijk Colombia Rotterdam en Klarenbeek

Mobiele versie afsluiten