Site pictogram Colombiaans.nl

Nederland maakt zich op voor tropisch Kerstfeest Feliz Navidad

Nederland maakt zich op voor tropisch Kerstfeest Feliz Navidad
globalsoccershop

Daar waar de kou is ingeslagen verzorgt Latin Vibes een heerlijk gezellig avondje met Feliz Navidad. Feliz Navidad is een Latijns-Amerikaans Kerstfeest dat gehouden wordt in het midden van het land. Amersfoort is de plaats van bestemming van het feestgedruis!

Wat gaat er gebeuren?


Op zaterdag 15 december 2018 gaan we Nederland kennis laten maken met de warmte van Latijns-Amerika door Kerst te vieren op z’n Latijns-Amerikaans! DJ Colombo, DJ Carlitos Way & DJ Suba zullen de menigte laten bouncen op de klanken van bachata,vallenato, cumbia, reggaeton en merengue.

Als klap op de vuurpijl komt ook nog salsaband Groove Patada langs om de pannen van het dak te spelen. Zij zullen direct vanaf de opening om 20.00 uur te horen zijn om jou een warm welkom te geven!

Ticketverkoop

De ticketuitverkoop gaat serieuze vormen aannemen. Wees er snel bij. Door het kopen van een ticket verschaf je jezelf niet alleen toegang tot Feliz Navidad, maar steun je ook nog eens 2 goede doelen uit Colombia. Wij vinden dit belangrijk, niet alleen in december, maar eigenlijk elke dag van het jaar. Van de ticketverkoop gaat een percentage naar Juconi en Stichting Help Colombia. Wees er snel bij want we gaan uitverkopen. Er zullen een zeer gelimiteerd aantal tickets verkrijgbaar zijn aan de deur, maar hoeveel dit er zijn weten we niet. Dus wil je niet voor een gesloten deur komen te staan, koop je tickets snel hieronder.

Nos Vemos!



Mobiele versie afsluiten