Site pictogram Colombiaans.nl

Narcos verschijnt als game

Narcos verschijnt als game
globalsoccershop

In september begint het tweede seizoen van Narcos. Het eerste seizoen is door vele kijkers als zeer positief ontvangen. Deze kijkers kennen echter ‘El Patron del Mal’ niet, waardoor wellicht hun mening anders zou zijn. Maar het nieuws bereikte ons dat je binnenkort je eigen kartel kunt leiden. Narcos verschijnt als game.

De planning is dat het game uitkomt wanneer het tweede seizoen van start gaat. Een uiterst gunstige timing als je het ons vraag. Daarnaast nog een voordeel: De prijs van het spel is… Gratis!

Wat moet je doen in het spel Narcos: Cartel Wars

Het spel gaat Narcos: Cartel Wars heten. Hierin moet je als startende crimineel een tactiek kiezen. Hoe wil jij de mensen inpalmen? Met grof geweld of juist met het verlenen van gunsten? Je kunt nu zelf voor drugsbandiet spelen en kijken hoe goed het jou afgaat als drugscrimineel.

De game wordt geproduceerd door Gaumont en is in september speelbaar als game voor smartphone. Het spel zelf wordt gemaakt door FTX Games. Zij maakte eerder spellen zoals The Hunger Games en Mission: Impossible.

Mobiele versie afsluiten