Site pictogram Colombiaans.nl

Lopen voor Colombia is terug

Lopen voor Colombia is terug
globalsoccershop

Lopen voor Colombia is terug! In 2012 liep onze hoofdredacteur en oprichter van Colombiaans.nl de marathon van en in Berlijn voor een aantal goede doelen in Colombia. Nu een aantal jaren later gaat Luis van Baren opnieuw lopen voor een goed doel in Colombia en een wel heel ludieke loop.

Rocky Run 2019

Luis van Baren gaat de Rocky Run lopen. Inderdaad, van die ene film van Sylvester Stallone. Al jaren wordt deze loop georganiseerd in Philadelphia. De Rocky Run wordt gehouden op 9 november 2019.

Het Colombiaanse goede doel

Luis loopt om geld in te zamelen voor Stichting Help Colombia. Dit kleinschalige en persoonlijke project is in het leven geroepen door Arenda en Jeroen. Zij adopteerde hun zoon Alejandro in 2005 uit Colombia en maakte kennis met de cultuur en mensen van Colombia. Een cultuur en omgeving die mooi was, maar tegelijkertijd ook confronterend. Zij belanden in Santa Rosa de Cabal (nabij Bogotá) en zagen dat er achtergestelde, gehandicapte kinderen niet de zorg kregen die zij verdienden of zelfs helemaal geen zorg. Ook de ouderen kregen niet of amper zorg. Het stel besloot hierop donaties in te zamelen, bereikte met hun donaties veel en sinds 2016 is Stichting Help Colombia een feit.

Vanmorgen op FunX

Luis had vanmorgen een gesprek in het radioprogramma Classx van Dulci. Dat ging als volgt:

Help direct mee

We willen de aankomende tijd gebruiken om zoveel mogelijk over het evenement te vertellen. Wil je ons meehelpen? Dat zou geweldig zijn! Kies hieronder uit een Tikkie van het bedrag dat je wilt schenken. Ben je een bedrijf en wil je graag jouw logo op het loopshirt van Luis tijdens de Rocky Run? Stuur gerust een e-mail naar info@lopenvoorcolombia.nl.

DIRECT DONEREN?

Dat kan! Maak hieronder de keuze uit onze donatiemogelijkheid via Tikkie of Rabo’s Betaalverzoek.

Lopen voor Colombia is terug!

Volg hier de social media
– Facebook
– Instagram

Lees meer
– Bekijk de website van Lopen voor Colombia
– Meer informatie over de Rocky Run
– Doneren voor bedrijven

Mobiele versie afsluiten