Site pictogram Colombiaans.nl

Latin Kerstfeest op zaterdag 14 december!

latin kerstfeest
globalsoccershop

We gaan weer Kerst vieren in Latin Style! Op zaterdag 14 december 2019 is het zover, Feliz Navidad is terug! We organiseren het Latin Kerstfeest ‘Feliz Navidad’ wederom in keistad Amersfoort. Na een prachtige, uitverkocht huis van vorig jaar hebben we wederom veel moois op deze avond voor je in petto!

Verkoop van Early Elf Tickets net gestart

We zijn zojuist gestart met de verkoop van tickets. We kunnen voorstellen dat je denkt, ‘Dat is vroeg’, dat vinden wij ook, maar na de snelle uitverkoop van vorig jaar hebben we geen keus en willen iedereen op tijd de kans geven om met vrienden, kennissen, collega’s en familieleden gezellig een Latin Kerstfeest mee te maken.

Koop jouw tickets

We beloven je weer een heerlijke avond met veel gezelligheid, liefde en sfeer. We kunnen niet wachten en zorgen voor een prachtige avond zodat jij met je geliefden kunt genieten van een feestelijke avond vol Latin muziek. Wij verzorgen band en DJ’s, breng jij de sfeer? Wees van harte welkom op zaterdag 14 december 2019 op het Latin KerstfeestFeliz Navidad’. Het grootste en gezelligste Latin Kerstfeest van Nederland!

-> Koop hier jouw Early Elf Tickets.

Bekijk hieronder de flyers van het Latin Kerstfeest

Het kerstfeest wordt georganiseerd in Amersfoort waar eerder ook Colombian Vibes en de vorige editie van Feliz Navidad plaatsvonden. Neem iedereen mee die je kent en dans op de klanken van reggaeton, salsa, bachata en merengue. Het belooft een verhit avondje te worden in stijl. Dus heren suit up, en dames mogen zich mooi aankleden. Iedereen is welkom. Een feest voor jong en oud. Koop nu jouw Early Elf Tickets voor deze zijn uitverkocht. De bal ligt bij jou, we gaan we een topfeest van maken, vamos!

-> Koop hier jouw Early Elf Tickets.

Lees ook

Feliz Navidad keert terug!
Nederland maakt zich op voor tropisch Kerstfeest Feliz Navidad

Mobiele versie afsluiten