Site pictogram Colombiaans.nl

KOOP NU KAARTEN VOOR COLOMBIAN VIBES VOOR HET TE LAAT IS

globalsoccershop

We vermelden het gisterochtend al even. Het 5-jarig jubileumfeest Colombian Vibes krijgt vorm. Elke maandag zullen wij je een update geven van de stand van zaken. We schrijven in de aankomende weken onder andere over het feest, locatie, plaats en programma.

We kregen de afgelopen tijd vragen over het feest zoals ‘moet je kaarten kopen?’ ‘Kun je deze niet aan de deur kopen?’ ‘Wat is precies Colombian Vibes?’ ‘Waarom moet ik betalen voor Colombian Vibes’ In dit bericht proberen we je antwoord te geven op de meest voorkomende vragen.

Veelgestelde vragen Colombian Vibes

Afgelopen maandag hebben we de website www.ColombianVibes.nl gelanceerd. Hier kun je een formulier invullen waarop je een aanvraag doet voor tickets. Deze worden dan afgerekend met ‘Tikkie’. Dit voor het overzicht en snelheid.

Wat is Colombian Vibes?

Colombian Vibes is een feest dat georganiseerd wordt door Colombiaans.nl. Omdat de grootste Colombia-community van de Benelux 5 jaar bestaat wordt er groots uitgepakt. We organiseren een gezellig Colombiaans feest met DJ’s, optredens en als klap op de vuurpijl zenden we een WK-wedstrijd van Colombia uit op groot scherm. We proberen meteen maar even een record te verbreken door met zoveel mogelijk Colombia-fans in Nederland naar een wedstrijd van Colombia te laten kijken.

Waarom moet ik kaarten kopen voor Colombian Vibes?

De reden waarom we dit hebben gedaan is simpel: Overzicht. We zitten vast aan een bepaalde hoeveelheid capaciteit en zien door de activiteit van het Facebook-event, al de Colombiaanse spuigaten uitlopen, om het zo maar even te zeggen. In eerste instantie wilden we het feest gratis aanbieden, maar door het niet verkrijgen van de juiste subsidie, ging dit helaas niet door. De invulling die dit heugelijke feit en avond verdient is helaas niet gratis. Met een toegangsprijs van 5,- vragen we ook niet de hoofdprijs, maar kunnen ons voorstellen dat men vragen wil stellen en soms zelfs het naadje van de kous wil weten.

Moet je kaarten kopen?

Si! Dat is zeer aan te raden, waarschijnlijk zelfs noodzakelijk. We hebben anderhalve dag geleden voorzichtig gemeld dat je kaarten kon kopen. Dit heeft geresulteerd in een stormloop van ticketbestellers. Dat houdt in dat we 25% van de beschikbare kaarten reeds verkocht hebben. Binnen anderhalve dag! Dat is de waarheid, geen grap. Ook het Facebook-event zegt genoeg. Er hebben bijna 500 man/vrouw actieve interesse in het evenement. Maar zoveel plaats biedt de locatie Zandfoort aan de Eem helaas niet.

Wat moet ik doen?

Kaarten kopen als Speedy Gonzales, want met andere woorden: ze gaan heel erg hard. Verzeker je vandaag nog van de kaarten, want zoals het er nu naar uit gaat zien, worden ze niet aan de deur verkocht. Dat is de beste tip die we je kunnen geven.

Conclusie

Dus wil jij een fantastische Colombiaanse avond beleven, met feest, DJ’s, optredens én WK-wedstrijd? Koop dan direct kaarten op ColombianVibes.nl.

Mobiele versie afsluiten