Site pictogram Colombiaans.nl

KLM-werelddealweken vliegticket Colombia 547,-

globalsoccershop

De KLM-werelddealweken zijn van start gegaan. De vliegtickets naar Bogotá, Cali en Medellín zijn in de aanbieding. Je kunt nu vliegen van Amsterdam naar Bogotá voor vanaf 547,-. Dit is exclusief 10,- boekingskosten en eventuele toeslagen voor creditcardbetalingen.

Speel even met de data en je kunt in de maanden september, oktober, november, januari, februari en maart vrij goedkoop naar Colombia toe. We kwamen er helaas wel achter dat het regelmatig voorkomt dat KLM hierin niet altijd rechtstreeks gaat van Amsterdam naar Bogotá. Iets dat niet zo handig is, maar de prijzen zijn daarentegen dan wel netjes.

Hoe ziet zo’n reis eruit?

We namen de proef op de som en voerden als voorbeelddatum in van 3 november tot 14 november. Dit kost inderdaad 546,93 met een boekingskosten van 10,- erbij dus een totaalprijs van 556,93.

Wat zijn dan jouw vliegtijden?

De heenreis vertrek je om 08:00 uur in de morgen en de terugreis pas om 18:30 uur. Bij beide vluchten maak je een korte tussenstop in Parijs, Charles de Gaulle.

Waar kan ik naartoe vliegen?

Je kunt vliegen naar onderstaande bestemmingen in Colombia. KLik op de plaatsnaam om een keuze te maken uit jouw favoriete bestemming

Cali 627,-
Bogotá 547,-
Medellín 621,-

Bekijk goedkope vliegtickets naar Colombia hier. De KLM-werelddealweken zijn tot en met 13 september 2016.

Mobiele versie afsluiten