Site pictogram Colombiaans.nl

Juanes spreekt zich uit over kwestie Venezuela en nieuw album

Juanes spreekt zich uit over kwestie Venezuela en nieuw album
globalsoccershop

Pas geleden kwam er een video van Juanes samen met vrienden zoals Ricky Martin en Alejandro Sanz die de protesten van demonstranten in Venezuela ondersteunden. ‘Er moet nu maar eens een einde komen aan de trage ontwikkeling van de politiek. Ik ben blij dat zij internationale steun krijgen‘.
De Colombiaanse zanger, bekend in Nederland van onder andere ‘A Dios le Pido‘ en ‘Camisa negra‘ gaf in Mexico stad een uitgebreid interview over de kwestie in Venezuela en zat op de praatstoel met rake uitlatingen.

‘Al 20 jaar stil in ontwikkeling’

Venezuela stond met Chavez al 20 jaar stil in zijn ontwikkeling. Het tempo van de politiek verliep veel trager dan de ontwikkeling van de samenleving. Het is mooi om de zien dat de wereld zich lijkt te verenigen en Guaido erkent als president van Venezuela. De bevolking van Venezuela weet dat zij kunnen demonstreren zonder fysiek aangepakt te worden omdat de wereld let op Maduro’.

Nieuw album in aantocht

De Colombiaanse zanger was in Mexico stad om zijn nieuwe single ‘La Plata‘ te promoten die zojuist is uitgekomen. Hij nam het nummer op samen met Lalo Ebratt. Medio 2019 zal zijn nieuwe plaat uitkomen, het achtste studioalbum. Hij verklapt al dat er 17 nummers op staan die variëren in muziekgenre. ‘Er zullen verschillende type nummers op staan. Dan moet je denken aan vallenato, cumbia, lekker eclectisch’. De zanger zal optreden tijdens het Vive Latino-festival in Mexico en de Chileense editie van het Lollapalooza-festival, beide zijn in maart.

Bekijk ‘La Plata’

Lees ook

– Juanes en Ricky Martin steunen homohuwelijk

Mobiele versie afsluiten