Site pictogram Colombiaans.nl

Jennifer Lopez gaat Colombiaanse Griselda Blanco spelen in The Godmother

Jennifer Lopez gaat Colombiaanse Griselda Blanco spelen in The Godmother
globalsoccershop

Jennifer Lopez gaat een druk jaar tegemoed. Lopez die een paar dagen geleden 50 jaar werd gaat in een aantal films spelen en als producent van een film aan de slag. Het laatste nieuws is dat zij de hoofdrol zal vertolken in de film ‘The Godmother’, over het leven van Griselda Blanco.

The Hollywood Reporter meldde dit zojuist. Het verhaal van de Colombiaanse drugsbazin dat in 2017 ook op het witte doek verscheen had toen Zeta-Catherina Jones als Blanco in de hoofdrol, maar kreeg maar nauwelijks aandacht. Cocaine Godmother, heette de film en werd matig ontvangen.

Altijd al gefascineerd door het verhaal van Griselda

Jennifer Lopez was naar eigen zeggen gelijk om toen zij gevraagd werd voor de rol van de Colombiaanse Griselda Blanco. “Ik zei gelijk ja, omdat Blanco alles heeft voor een acteur om je ziel en zaligheid in te leggen. Het is een dynamische personage en mijn kans om de personage te voorzien van karaktereigenschappen zoals berucht, koud en achterbaks. Ik was altijd al gefascineerd door het verhaal van Griselda Blanco.”, aldus J-Lo.

In september te zien als stripper

In september zal Jennifer Lopez te zien zijn als stripper. In de film Hustlers is te zien dat een groep vrouwelijke strippers naar meer manieren zoeken om geld te verdienen en hierbij hun Wall Street-klanten afzetten. Ook zal hier Lizzo en Cardi B in te zien zijn.

Mobiele versie afsluiten