Site pictogram Colombiaans.nl

J Balvin naar Ziggo Dome in 2024

J Balvin keert in 2024 terug naar Nederland

Gisteren kondigde J Balvin aan dat hij terugkomt naar Nederland. Om precies te zijn komt hij op woensdag 8 mei 2024 optreden in het Ziggo Dome in Amsterdam. Het optreden zal deel uitmaken van zijn Que Bueno Volver a Verte Tour.

» Koop je tickets voor J Balvin hier

Wereldtour

José Álvaro Osorio Balvin, zoals J Balvin volluit heet doet maar liefst 20 Europese steden aan in onder andere Duitsland, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Litouwen, Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk.

Transparant

J Balvin, die geboren is in Medellín, heeft een roerig leven achter de rug. Hoewel hij pas 38 jaar is, kampte hij regelmatig met depressies en paniekaanvallen. Hier vertelt hij over in de Amazon Prime film ‘The Boy From Medellín‘.

J Balvin, een graag geziene gast in Nederland

Het optreden dat plaatsvindt op 8 mei 2024 is zeker niet de eerste van de reggaetonero. Hij wist in het verleden regelmatig Nederland te vinden.

De laatste keer was vorig jaar toen J Balvin op Pal Mundo stond. De eerste keer was het een bescheiden zaaltje in het Amsterdamse Paradiso waar hij op 8 november 2016 optrad. In een snel uitverkochte hoofdzaal brak hij met zijn toenmalige Energia-tour het podium af en was één groot feest. Het publiek bestond toen nog uit (bijna) louter Zuid-Amerikanen maar Balvin heeft in de jaren die erop volgde zijn fanbase duidelijk verbreedt.

We gaan zien of hij het publiek weer in hogere sferen kan brengen met zijn Que Bueno Volver a Verte Tour. We gaan het zien op woensdag 8 mei 2024. De kaartverkoop begint op vrijdag 1 december. Dus mocht de Sint nog een leuk cadeautje moeten uitzoeken, dan kun je de link gebruiken om tickets te kopen. De prijzen van de tickets konden wij (nog) niet achterhalen.

Koop je tickets voor J Balvin hier.

Bekijk hieronder een videoverslag van ons bezoek aan J Balvin in 2016. J Balvin naar Ziggo Dome in 2024, hoe gaaf is dat?

J Balvin artikelen

– Bekijk het videoverslag van J Balvin
– J Balvin laat Nederland op zijn voegen trillen

Meer entertainment

– Karol G naar Ziggo Dome in 2024

Koop hier tickets

– Koop hier tickets voor J Balvin
– Koop hier tickets voor Karol G

Mobiele versie afsluiten