Site pictogram Colombiaans.nl

J Balvin en Guess lanceren Colombia-kledinglijn

J Balvin en Guess lanceren Colombia-kledinglijn
globalsoccershop

J Balvin en Guess lanceren Colombia-kledinglijn. Wait Whut? Si señor! De reggaetonero dropt binnenkort samen met Guess een heuse kledinglijn geïnspireerd op zijn laatste album (Colores, red) en Medellín. Met de lijn wil hij mensen die weinig weten van Colombia de schoonheid en kleurrijkheid van het land laten zien.

DOOR: Luis van Baren (LinkedIn)

Op deze manier kunnen we laten zien hoe mooi Colombia is. Dit wordt een gigantische wereldwijde campagne met Guess met als thema Colombia, hoe gaaf is dat?! Nu kan ik laten zien hoe kleurrijk, prachtig en energierijk Colombia is”, aldus J Balvin.

5 kleuren

De kledinglijn van Guess en J Balvin gebruikt 5 kleuren en herbergt onder andere zwemkleding, sokken, sweatshirts, tops, pakken, tassen en ondergoed. De kledinglijn is bedoeld voor mannen en vrouwen maar ook voor de allerkleinsten zal er kleding komen van maat 4 tot 12. Binnenkort volgt de releasedatum. J Balvin heeft iets met fashion. Vorige maand werd bekend dat hij met Nike gaat samenwerken om de Air Jordan 1 uit te brengen. Balvin droeg deze tijdens een optreden bij de afgelopen Super Bowl editie. Bekijk foto’s van de schoenen (Air Jordan 1 High OG) en optreden hieronder.


Bekijk hieronder alvast wat foto’s van de Colombia-kledinglijn

Bekijk hieronder alvast een klein voorproefje van de nieuwe kledinglijn van J Balvin. Binnenkort wordt duidelijk wanneer deze definitief gelanceerd wordt. J Balvin en Guess lanceren Colombia-kledinglijn. Wat vet! Zo’n grote samenwerking tussen een groot merk en een Colombiaanse ster is nog nooit gebeurd.

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Je las: J Balvin en Guess lanceren Colombia-kledinglijn

Lees ook

– Internationaal vliegverkeer naar Colombia vanaf 1 september mogelijk
– Colombia echt zijn grenzen dicht tot 31 augustus?
– Exclusief te koop: Het Colombia mondkapje
– Colombia verlengt lock down tot 31 mei
– Duque overweegt voorlopig geen internationale toeristen Colombia toe te laten

Mobiele versie afsluiten