Site pictogram Colombiaans.nl

J Balvin en Ed Sheeran komen met album

J Balvin en Ed Sheeran komen met album

Eerder waren de twee al te horen in een aantal nummers waarvan ‘sigue’ het meest bekend is. Dat smaakte naar meer vonden luisteraars, maar ook zijzelf. Nu komen zij met een gezamenlijk album, hoe gaaf is dat? J Balvin en Ed Sheeran komen met album, maar hoe zit dat precies?

Interview aan magazine Rolling Stone

In een interview aan het magazine Rolling Stone onthuld J Balvin dat het gezamenlijke album in 2024 zou moeten uitkomen en dat hij er erg druk mee is. Hij legt de laatste hand aan het album die volgens hem voor iedereen ‘makkelijk weg moet luisteren’.

Spontane ontmoeting

Tegen Rolling Stone zegt Balvin dat de ontmoeting en idee spontaan is ontstaan. De twee hitmonsters klikten vanaf het begin goed en dat maakt een samenwerking makkelijk. “We kwamen elkaar tegen in dezelfde sportschool in hetzelfde hotel”, aldus J Balvin. “We praatten over muziek en raakten niet uitgepraat en van het een kwam het ander. Ik kan nog niet teveel verklappen maar beloof dat het weer een album gaat worden waarover gepraat zal worden. We brengen wederom twee werelden samen”.

J Balvin heeft getekend voor Roc Nation en dat zal ongetwijfeld inhouden dat Jay Z zich hier en daar ook laat gelden om de kwaliteit van zijn muziek ten goede te beïnvloeden. Tot slot zegt de superster dat 2024 zijn jaar moet worden omdat er in dit jaar niet één, maar twee albums worden uitgebracht.

J Balvin en Ed Sheeran komen met album, wij kijken er naar uit. Geniet hieronder nog even van Sigue.

Meer nieuws over J Balvin

Lees hieronder meer nieuws over José Álvaro, alias J Balvin.

– J Balvin en Guess lanceren Colombia-kledinglijn
– J Balvin brengt nieuw album Colores uit en doet mee aan coronashow

Mobiele versie afsluiten