Site pictogram Colombiaans.nl

Hitman 2 in Colombia

Hitman-2-in-Colombia
globalsoccershop

De meer ervaren gamer onder ons kennen Agent 47 al langer. In de game Hitman gaat het over Agent 47 waarbij je verschillende stealth-opdrachten moet uitvoeren om jouw doelwit uit te schakelen.
Voor diegene die Agent 47 nog niet kennen. De cijfers 47 verwijzen naar de laatste twee cijfers van een barcode die achter op zijn hoofd staat. Het nummer 47 staat voor de 46 prototypen die hem voor gingen. Na verschillende games voor met name de Playstation 1 en 2 kwam er in 2015 een film uit. Aanvankelijk was de hoofdrol voor Paul Walker, maar omdat deze overleed moest de filmstudio zijn plannen herzien.

Weer nieuwe Hitman-game

In 2016 begon de game-reeks opnieuw met de in hoofdstukken verdeelde game Hitman. De game was in een nieuw tijdperk een succes te noemen en vroeg om een vervolg. In november gaat dit vervolg er dan eindelijk komen. De game zal onder andere afspelen in Kopenhagen, Miami en ook Colombia.

In Colombia zul je verschillende missies moeten spelen waarbij je een kartel dat in drugs dealt zal moeten uitschakelen. Als hippie ga je verkleed en vergiftig je jouw doelwit. Of verkleed je je als bekende ‘tatoeëerder’ en loop zo gemakkelijk een zwaar beveiligd huis binnen. Kortom, dit beloofd veel goeds!
Hitman 2 komt uit op 14 november. Je kunt hem spelen op Playstation 4, Xbox One en PC.

Bekijk game trailer

Hitman 2 in Colombia, hoe vet is dat? Bekijk hieronder snel de game trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=LemqvPt32Hg

Mobiele versie afsluiten