Site pictogram Colombiaans.nl

Go2Colombia.nl sponsort Colombian Vibes

Ondertussen kunnen we bijna gaan aftellen naar Colombian Vibes. De vorige keer vertelden we je over EcoFique, Koffie Colombia, Colombian Taste en Avianca Benelux. Vandaag vertellen we je over onze sponsor, het reisbureau Go2Colombia.nl.
Naar Colombia reizen wordt steeds populairder. Gelukkig blijft er voor de liefhebber van Zuid-Amerika-reizen genoeg over. Er heerst namelijk nog geen massatoerisme en ook qua prijs is het zeer betaalbaar.

Wie zijn wij?

Wij zijn Go2Colombia.nl en bieden al jarenlang reizen aan naar Colombia. In samenwerking met Colombiaans.nl zijn we in 2016 een reisbureau begonnen speciaal reizen naar dit heerlijke land. We waren daarvoor er al regelmatig te gast en hebben meermaals de tijd van ons leven gehad en een enorm netwerk opgebouwd. Dit initiatief is ontstaan door onze kennis en kracht te bundelen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Jouw droomreis, jouw invulling

Bij Go2Colombia.nl heb je zelf zeggenschap over de invulling van jullie droomreis. De voorbeeldreizen waarover wij onder andere beschikken zijn de Rondreis Colombia Totaal (20 dagen), Koloniaal Colombia (7 dagen) en je kunt zelf helemaal jouw eigen reis samenstellen.

Rondreis Colombia Totaal

Bij Rondreis Colombia Totaal word je 20 dagen lang ondergedompeld in al het cultuur, natuur, strand, historie en prachtige steden die Colombia te bieden heeft. Deze reis is een verdieping op de Opening Deal. Je krijgt langer de tijd om kennis te maken met het echte Colombia. Ontdek waarom Colombia het bestbewaarde geheim van Colombia is. Bekijk Rondreis Colombia Totaal

Koloniaal Colombia

Hou je van koloniale schoonheid? Dan is deze reis speciaal voor jou. Met Koloniaal Colombia word je 7 dagen verwend met de meest koloniale en historische stadjes van Colombia. Maak kennis met de werkelijk schilderachtige plaatsen zoals Zipaquirá, Villa de Leyva, Barichara en Girón. Je zult ogen te kort komen. Bekijk de reis Koloniaal Colombia.

Waarom boeken bij Go2Colombia.nl

• Go2Colombia.nl is SGR-lid;
• wij hebben jarenlange ervaring met groepsreizen;
• bij ons zit je niet vast aan pakketten maar heb je zelf inbreng;
• tranparant en duidelijk;
• bij ons reis je veilig en je weet wat je te wachten staat;
• wij zijn lid van de SGR onder het lidnumer 3421;
• wij hebben Colombia regelmatig, en met erg veel plezier, bezocht!;
• wij zijn op de hoogte van de actualiteiten in Colombia;
• je wordt goed en professioneel begeleid;
• heb je verzoekjes of speciale aanvragen? Dan kan dat gewoon!;
• wij hebben een groot netwerk in Colombia en beschikken daarom over de beste reistips van locals!

Go2Colombia.nl ook aanwezig bij Colombian Vibes!

Jazeker! Wij zijn ook aanwezig bij Colombian Vibes op 24 juni 2018. Wij geven je dan graag meer informatie over het reizen naar Colombia. Wij houden van persoonlijk contact en zien je graag dan. Willen jullie eerder de Colombiaanse droomreis bespreken? Bel ons dan gerust even op 020 626 5869.

Meer informatie

Website Go2Colombia.nl
Bekijk de rondreizen
Bekijk de Facebook-pagina

Go2Colombia
Kromme Palmstraat 5
1015 HH Amsterdam
Bel 020 626 58 69
06 2610 6160
info@go2colombia.nl

Mobiele versie afsluiten