Site pictogram Colombiaans.nl

Gaat Galatasaray Falcao redden?

globalsoccershop

Gaat Galatasaray Falcao redden? Dat is de vraag die Colombia bezighoudt. Voor wie zich afvroeg waar Ramadel Falcao is gebleven melden Turkse kranten vanmorgen het nieuws dat Galatasaray de voormalige topspits op de korrel heeft om in te lijven. Falcao is hersteld van zijn blessure en sinds kort weer actief op de training bij Chelsea.

De AMK, een Turkse en invloedrijke krant pronkte al met een prachtige voorpaginafoto van Falcao die op een tijger zit, verwijzend naar zijn bijnaam. De Turkse kampioen had afgelopen transferperiode al actie ondernomen om Falcao over te nemen van Chelsea maar de spits koos ervoor bij Chelsea te blijven.

Ook had Fenerbahce al eerder pogingen ondernomen om de spits in te lijven. Het is een groot vraagteken waar El Tigre volgend jaar onder contract staat. Aan het einde van het seizoen zou hij normaliter terugkeren naar zijn broodheer AS Monaco. Hopelijk komt hij snel aan spelen toe want in juni begint de Jubileum editie van de Copa America. Deze wordt gespeeld in de Verenigde Staten.

Sport: Voetbal
Gaat Galatasaray Falcao redden?

Foto: Guillermo Ossa / EL TIEMPO

Mobiele versie afsluiten