Site pictogram Colombiaans.nl

Falcao keert terug in selectie Colombia

globalsoccershop

Falcao keert terug in de selectie van Colombia. ‘El Tigre’ is er weer bij na jarenlange afwezigheid door blessures of was, als hij speelde, niet in vorm.

In de voorbereiding zag het er al goed uit. Falcao kreeg veel speeltijd bij zijn oude club AS Monaco, dat hem eigenlijk van de hand wilde doen, maar niemand durfde het aan. AS Monaco besloot van de nood een deugd te maken en dan maar zelf gebruik te maken van de diensten van Falcao. Hij scoorde in de voorbereiding aan de lopende band en had in 7 wedstrijden 5 keer het doel getroffen. Hierna raakte hij geblesseerd, maar speelde 2 weken later weer.

Hij bleef in de basis starten en bewees het gelijk van Monaco-coach Leonardo Jardim. Die hem keer op keer het vertrouwen gaf. Falcao groeide in de afgelopen maanden weer richting zijn oude topniveau. Dit met als gevolg zijn twee doelpunten in de vorige Champions League wedstrijd tegen CSKA Moskou. Falcao lijkt weer helemaal opgeleefd en scoorde vorige week in de 6-0 gewonnen wedstrijd tegen Nancy ook al twee keer.

Hierdoor blijven de Monegasken meedoen in de top van de Franse competitie.
Nu staan de absolute krakers van Colombia tegen Chili en Argentinië op het programma. James was erg blij met de terugkeer van Falcao. Hij plaatste op zijn Twitter-account: “Falcao, welkom terug! Laten we weer samen dromen!”

Bekijk de laatste goals van Falcao

Bekijk hieronder zijn laatste twee goals tegen Nancy.

https://www.youtube.com/watch?v=igylv_NjUGU

Mobiele versie afsluiten