Site pictogram Colombiaans.nl

Eilanddrama III

globalsoccershop

De moord blijft een mysterie zelfs voor de politie. Nog steeds zijn er weinig aanwijzigingen wat er die avond heeft afgespeeld in de boot, The Lazy Duck, dat gestationeerd was in de wateren nabij Islas del Rosario. Er circuleren diverse verhalen waarbij het de vraag is welk verhaal het dichtst in de buurt van de waarheid ligt.

De politie van het district Bolivar heeft nu een beloning voor de gouden tip die leidt tot een arrestatie. Het beloningsbedrag bedraagt maar liefst 9000,- euro. We melden eerder al dat het dodelijk slachtoffer een 54-jarige vrouw is die woonachtig was in Heino, nabij Zwolle.

De politie moet het voor nu doen met de verklaring van de man, maar op dit moment roept deze nog meer vragen op dan dat deze antwoorden geven op de diverse vragen. Er zou in totaal voor 60,- euro aan contant geld zijn gestolen. Het vreemde is echter dat de “rovers” waardevolle spullen zoals sieraden, videocamera’s, mobiele telefoons en computers lieten liggen. Daarnaast schijnt er vanaf de zeiljacht naar een hotel te zijn gebeld en heeft men toen een verkeerde locatie doorgegeven.

Volgens de verklaring van de man zouden 6 gemaskerde mannen aan boord zijn gekomen. De man schijnt op het toilet te hebben gezeten toen de rovers de boot betraden. Het vrouwelijk slachtoffer zou niet overleden zijn aan schotwonden maar aan klappen met de kolf van het vuurwapen. Er was ook een mes gevonden maar de vrouw had zowel geen schotwonden als snijwonden. Doordat er zo weinig is gestolen twijfelt de politie aan de verklaring van de man en is nog bezig met de verhoring.

Hopelijk komt het echte verhaal spoedig naar buiten en komt er een passende straf voor de daders.

Mobiele versie afsluiten