Site pictogram Colombiaans.nl

Het eerste proefexemplaar van Bolívar is binnen!

globalsoccershop

Oh, oh, oh. Ok, ik probeer mijn enthousiasme te bedwingen. Maar zojuist mocht ik het eerste proefexemplaar afhalen bij DrukStore in Leusden (geen sponsor). Na dagen uit verschillende papiersoorten te moeten kiezen en proefdrukken draaien, en weer keuzes maken, was het vandaag dan eindelijk zover…

Ik voelde me zo blij als een klein kind. Toen ik opgroeide als Colombiaans geadopteerde was het niet altijd makkelijk om informatie over mijn geboorteland te krijgen. Door de adoptievereniging Chicolad en iets later internet, kwam Colombia een stukje dichterbij. Ditzelfde wilde ik doen voor andere Colombia-geïnteresseerden toen ik in 2013 van start ging met Colombiaans.nl.

Nu vier jaar later is het eerste Colombia-magazine in Nederland een feit! Wij als Colombiaans.nl zijnde, zijn er erg trots op dat wij dit met jullie mogen delen. Jullie maakten het immers mogelijk om het magazine door te zetten. We gaan niet (al teveel) opscheppen, maar het magazine is alles waar wij voor staan. Het vertegenwoordigt Colombia in de breedste zin van het woord en bevat veel onderwerpen die een ieder aan zullen spreken. Wie houdt er immers niet van sport, politiek, economie, recepten, adoptieverhalen, interviews, columns en reistips? En er zijn nog wel een aantal onderwerpen die het blad als absolute meerwaarde maakt voor het kleine gele landschap dat ook wel de ‘Colombiaanse gemeenschap in Nederland’ heet. Het blad is voor iedereen, en voor iedereen toegankelijk.

Nog niet overtuigd?

Probeer dan eens een probeerexemplaar voor 10,- (incl verzending). We hopen dat de kwaliteit van de inhoud samen met de vormgeving de doorslag zullen geven. Want eerlijk is eerlijk, we hebben nog wel een aantal jaarabonnees nodig. We geloven dat dit mogelijk is vanwege de relevante informatie die het magazine biedt, ook als naslagwerk.

Schrijf je wel snel in, want dan kun je nog mee voor de dinsdagzending!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Kosten

De kosten voor het Bolívar Magazine zijn het eerste jaar inclusief verzending 45,99
De kosten voor een digitaal abonnement zijn het eerste jaar 29,99

Bekijk de foto’s van het eerste proefexemplaar

Klik op de foto voor een vergroting.

Groet,

Luis Ernesto van Baren
Hoofdredacteur

Mobiele versie afsluiten