Site pictogram Colombiaans.nl

Dit is het nieuwe uitshirt 2020 van Colombia

uitshirt 2020 colombia
globalsoccershop

We hebben er lang op moeten wachten. Langer dan verwacht, maar dit is het nieuwe uitshirt 2020 van Colombia. Bekijk de foto’s. Wil je deze bestellen, wees er dan snel bij want vandaag rond 16.00 uur wordt de eerste bestelling de deur uit gedaan.

Geen nieuw shirt tegen Peru

Daar waar de Colombiaanse media verwachtte dat Colombia in Miami zou spelen in het Hard Rock Stadium met het nieuwe uitshirt gebeurde dat niet. Colombia trad aan in het bekende tricolore outfit.

We lieten je een aantal weken geleden al zien dat het shirt was uitgelekt en dat deze voor meer dan 90% identiek zou zijn. Nu is deze verkrijgbaar in Colombia. Of deze in Nederland uit gaat komen is zoals altijd maar zeer de vraag. Nu kunnen wij deze aanbieden.

Bestel het nieuwe uitshirt 2020 van Colombia


    Bekijk hieronder foto’s van het shirt. Mocht je hem willen bestellen, doe dit dan door hieronder jouw naam, e-mail en gewenste maat door te geven. De prijs zal liggen tussen de 78 – 85,- inclusief verzending. Als je hiermee akkoord gaat, gaan wij direct voor je aan de slag! Dit is het nieuwe uitshirt 2020 van Colombia bestel hem direct!

    Bestel het nieuwe uitshirt 2020 van Colombia


      Lees ook

      – Nieuws over het nieuwe uitshirt Colombia 2020

      Volg ons op social media!

      Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen:



      Mobiele versie afsluiten