Site pictogram Colombiaans.nl

Tour Colombia 2.1 steeds populairder onder topwielrenners

Ronde van Colombia
globalsoccershop

Prachtig nieuws! Na Rigoberto Urán en Chris Froome gaat ook wereldkampioen Alejandro Valverde meedoen aan Tour Colombia 2.1. Ook lijkt het nagenoeg zeker dat Vincenzo Nibali zal deelnemen.
Hierdoor lijkt Tour Colombia 2.1 (ook bekend onder de naam: Colombia Oro y Paz) populair onder topwielrenners.

President van de Nationale Colombiaanse Wielerfederatie, Jorge Ovidio González, kon zijn geluk niet op. Daar waar Nibali zelf niet bereikbaar was voor commentaar zei González verheugd te zijn dat de Italiaan van de partij is. Nibali zal voor de eerste keer afreizen en deelnemen aan Tour Colombia 2.1. In het verleden reed hij al meerdere tours in Argentinië.

De Ronde van Colombia 12 – 17 februari

Dus noteer alvast in je agenda: Tour Colombia 2.1 wordt gereden van 12 tot 17 februari 2019. Maak je klaar voor een spectaculaire tour met adembenemende uitzichten en toppers die de strijd met elkaar aan gaan. Dit allemaal in Colombia! Tour Colombia 2.1 zal voor de tweede keer worden gereden.

Strijd tussen toppers

De strijd zal dan gaan tussen Valverde, Urán, Froome en Nibali. Ook Julian Alaphilippe, Fernando Gaviria en Miguel Ángel López doen mee. Egan Bernal won dit seizoen Tour Colombia 2.1. Bernal versloeg toen zijn landgenoten Rigoberto Urán en Nairo Quintana.

Mobiele versie afsluiten