Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes keert terug met de Copa América Edition

globalsoccershop

Al maanden probeerden we duidelijkheid te krijgen van grote providers. Vanmorgen is de kogel dan eindelijk door de kerk. Fox Sports heeft wederom de rechten van het Zuid-Amerikaanse toernooi! Na het zeer succesvolle Colombian Vibes van vorig jaar is het evenement nu terug met de Copa América Edition. We gaan weer samen het Colombiaans elftal kijken!


Klik op de foto voor een vergroting

Colombian Vibes 2018 – Colombiaans.nl 5 jaar

Wat een feest was het die 24 juni vorig jaar. Colombia speelde op het WK en moest die avond spelen tegen Polen. Meer dan 600 man en vrouw waren aanwezig tijdens dit feest waar verschillende artiesten, DJ’s en dansers hun opwachting maakten. Ook de Telegraaf kreeg lucht van het feest en stuurde een verslaggever en een cameraman naar het feest. Het werd een avond om nooit meer te vergeten. Na dit feest kregen we regelmatig vragen binnen wanneer er een nieuwe Colombian Vibes zou komen. Welnu… We presenteren met trots: Colombian Vibes 2019 – Copa América Edition

KOOP HIER DIRECT JOUW TICKETS »

Colombian Vibes 2019 – Copa América Edition

Ja we hebben er zin in en kunnen niet wachten om je weer te mogen verwelkomen in Amersfoort (Zandfoort aan de Eem). Colombia speelt 3 wedstrijden in de poulefase. Omdat het in Brazilië is moesten we een wedstrijd kiezen waarbij het voor iedereen mogelijk is om eventueel nog met het OV naar huis te kunnen. We hebben we daarom voor gekozen om de wedstrijd Colombia – Paraguay uit te zenden. Deze begint om 21.00 uur Nederlandse tijd (de andere twee beginnen om 00.00 en 23.30 uur).


Klik op de foto voor een vergroting

Koop nu direct Early Bird Tickets

Inmiddels hebben we alles klaar staan zodat jij jouw tickets kunt kopen. Koop nu direct jouw Early Bird-tickets. We benadrukken met klem om dit zo spoedig mogelijk te doen omdat we vorige keer maar liefst meer dan 80 (!) mensen moesten weigeren omdat het gewoon uitverkocht en vol was. Snoozers are Losers, dus vamos! Colombian Vibes keert terug! Jij bent hier toch ook bij? Koop direct tickets. Let op! Je kunt bij aankoop van de tickets ook gelijk een donatie doen voor het Goede doelen-project Lopen voor Colombia.

Koop hier direct jouw tickets

We hebben gezorgd dat je hieronder direct jouw tickets kunt kopen.

Detailinformatie

Tickets: KOOP JOUW TICKETS DIRECT »
Wat: Colombian Vibes – Copa América Edition
Waar: Zandfoort aan de Eem
Adres: Eemlaan 100, 3812 ED Amersfoort
Tijd: Deuren open: 19.30 Wedstrijd 21.00 Einde 00.30
Datum: Zondag 23 juni 2019
Details: Uitzending Copa América-wedstrijd Colombia – Paraguay
Stadion: Itaipava Arena Fonte Nova, Salvador, Bahia
Capaciteit: 56.500
Tickets: KOOP JOUW TICKETS DIRECT »

Mobiele versie afsluiten