Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes: Hoofdsponsor Koffie Colombia

globalsoccershop

Colombian Vibes kan niet bestaan zonder jou, de bezoeker. Ook vrijwilligers, locatie en sponsoren zijn tot de levensaderen van dit event te rekenen. Sponsoren zijn immers nodig om uit de kosten te komen en de avond te voorzien van een feestelijke invulling. In de aankomende tijd besteden we aandacht aan de sponsoren. De vorige keer vertelden we over EcoFique. Vandaag is het de beurt aan de tweede hoofdsponsor, Koffie Colombia.

Koffie. Wie begint de dag nou zonder een lekker bakkie? Het begin van de dag is een belangrijke, nietwaar? Heb je koffie nodig om wakker te worden, kies dan voor de beste koffie, Colombiaanse koffie. Bij Koffie Colombia kun je genieten van de beste koffie van Juan Valdez®.

Deze koffie is 100% arabica en de bonen worden met de hand geplukt. Misschien wist je dit nog niet, maar bij iedere aankoop van koffie van Juan Valdez® gaat er een percentage naar de vereniging infrastructuur fonds. Hierdoor investeert de koffiegigant in bepaalde gebieden waar er behoefte is aan scholen, scholing en huisvesting.

Koffie Colombia

Oprichter Robert zegt over de Colombiaanse koffie: ‘Wat ik zo leuk vind is dat we regelmatig e-mails krijgen van klanten dat zij de koffie graag willen kopen omdat zij het bijvoorbeeld kennen van hun vakantie of familiebezoek. De Colombiaanse koffie is uniek. Een koffie uit bijvoorbeeld de Sierra Nevada wordt daar gemaakt en in tegenstelling tot andere koffiemerken niet gemixt met een lagere kwaliteit koffiebonen om de prijs te drukken. Op deze manier kunnen we per kopje koffie echte kwaliteit waarborgen.’

Oprichting van Koffie Colombia

Het bedrijf is gestart in 2016 door Robert Kimenai en zijn vrouw. Dit idee om koffie, in het bijzonder van Juan Valdez®, te verkopen, kwam aanvankelijk van een vriendin. Zij vond het vreemd dat in Nederland nergens koffie van Juan Valdez® verkrijgbaar was. Aankomende zomer zal het assortiment uitgebreid worden met koffie van onder andere Oma en Cafe Quindio. Daarnaast zal de huidige webshop ook uitgebreid worden met koekjes, snoepjes en andere voedingsmiddelen uit Colombia.

Wil je maximaal genieten én maximaal helpen? Bestel dan koffie van Juan Valdez® bij Koffie Colombia.

Meer informatie:
www.koffiecolombia.nl
info@koffiecolombia.nl

WIL JE SPONSOREN?

Wil je met jouw bedrijf ook sponsoren?
Neem dan snel contact op met Luis Ernesto van Baren
via: 06 43 555 650 of vul het contactformulier hieronder in

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten