Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes: Hoofdsponsor Avianca

Avianca
globalsoccershop

Colombian Vibes kan niet bestaan zonder jou, de bezoeker. Ook vrijwilligers, locatie en sponsoren zijn tot de levensaderen van dit event te rekenen. Sponsoren zijn nodig om de avond te voorzien van een feestelijke invulling. In de aankomende tijd besteden we aandacht aan onze hoofdsponsoren.

De vorige keer vertelden we je over EcoFique, Koffie Colombia en Colombian Taste. Vandaag vertellen we je over onze vierde hoofdsponsor, het Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Avianca.

De geschiedenis van Avianca

Velen denken dat Avianca in Colombia is opgericht maar niets is minder waar. Sterker nog, Avianca was de eerste luchtvaartmaatschappij die in de Verenigde Staten is opgericht en de tweede wereldwijd. Avianca zal op 5 december 2019 haar 100-jarig bestaan vieren! Het team van Avianca coördineren rechtstreekse vluchten vanuit Bogotá naar 26 steden in Colombia en 30 steden in de Verenigde Staten en Europa. Het hoofdkwartier bevindt zich in Bogotá. Vanuit hier biedt de airline dagelijks gemiddeld meer dan 368 vluchten aan.

Avianca vertelt je hieronder onder andere over hun prachtige Boeing 787 Dream Liner

Onze vloot Europa

Boeing 787 Dream Liner
Avianca biedt u een onvergelijkbare kwalitatieve service, zowel in Economy als in Business class. In de Economy Class ontvangt u een aangename service en kwaliteit evenals de keuze van uw stoel!

Economy Class

• Aanpasbare hoofdsteunen zorgen voor een volledige ontspanning en goede rust.
• Klerenhangers, bekerhouders en meer ruimte tussen de stoelen.
• Een USB aansluiting, stopcontact, en een grote klaptafel zodat u comfortabeler kunt werken.
• Individuele Panasonic Touch Screen schermen met afstandsbediening en de beste selectie van films, spelletjes en muziek. U bent aan boord dus voorzien van het beste entertainmentsysteem.
• Een 3-gangen maaltijd, inclusief frisdranken en sappen en alcoholische dranken.

Business class

In onze Business class, zult u de beste dienstverlening vinden die er bestaat!
Voor de vlucht zult u zich in onze VIP-salons kunnen ontspannen. U zult afkoeling vinden dankzij de Amenitykit die gekoelde dranken van Avianca en producten van Occitane aanbiedt.
Zodra u in uw stoel zit zult u de onze hoogstaande service ontdekken. Deze zal uw vlucht tot een van de beste ooit maken.

• Een stoel met en totale helling van 180° die u gemakkelijk zelf kunt aanpassen naar uw persoonlijke wensen met behulp van een afstandsbediening.
• Een individuele leeslamp, een uitklapbare tafel, een scheiding en een ruimte om uw schoenen in te plaatsen.
• Een USB-aansluiting, een stopcontact voor uw computer, Sky Bureau een een aansluiting voor uw Iphone en Ipod.
• Individuele Panasonic Touch Screen schermen met afstandsbediening en de beste selectie van films, spelletjes en muziek.
• 3-gangen maaltijd, inclusief frisdranken en sappen en alcoholische dranken


Meer informatie?

Avianca Benelux
Facebook-pagina

WIL JE SPONSOREN?

Wil je met jouw bedrijf ook sponsoren?
Neem dan snel contact op met Luis Ernesto van Baren
via: 06 43 555 650 of vul het contactformulier hieronder in

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten