Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes, het bijkomen is nog niet gedaan…

Colombian Vibes, het bijkomen is nog niet gedaan...
globalsoccershop

Het is ondertussen alweer Match Day 3 als ik dit schrijf. Wat een legendarische avond hebben wij gehad in Amersfoort afgelopen zondag. Colombia versloeg Polen met maar liefst 3 – 0. Drie keer stond Zandfoort aan de Eem te trillen op zijn voegen. Weest gerust Colombianen, Amersfoort heeft jullie gehoord! We waren meer dan ‘zomaar’ aanwezig.

Bijkomen is het woord. Het was een behoorlijke grote organisatie geworden waar menigeen uur, vergadering, discussie en andere vormen van tijd, energie en moeite bij is komen kijken. We hebben voor, tijdens en na Colombian Vibes veel steunbetuigingen en complimenten mogen ontvangen en willen jullie heel erg bedanken hiervoor.

Soepel verlopen

Ook de crew leden, beveiliging, personeel van Zandfoort, Colombian Taste, EcoFique, Go2Colombia, muzikanten en dansgroep Aires Colombianos hebben de tijd van hun leven gehad. Ikzelf werd als een pingpong-balletje heen en weer van zaal naar zaal getrokken om verschillende dingen te testen, controleren of op te lossen, maar heb ontzettend genoten. Voor mij was deze avond episch, bijna magie te noemen. Ik heb jullie, de bezoeker, zo erg zien genieten van de sfeer, muziek, voetbal en van elkaar. Dat werkt behoorlijk verslavend moet ik bekennen, dat hoorde ik later ook van het team. Iedereen heeft een topavond gehad. Er heeft zich geen noemenswaardig incident voorgedaan. Colombian Vibes is soepel verlopen, zei ook de beveiliging, die het zelf erg naar zijn zin had. Zij kregen de opdracht streng te zijn, de bezoekers het gevoel te geven dat men ‘veilig’ is. Maar ging later ook mee op foto’s, selvies en maakten praatjes over het Colombiaanse en Nederlandse voetbal en maakten ook foto’s voor de bezoekers en haasten zich naar de bezoekers om hun gejuich te filmen omdat men zich ‘zo euforisch’ gedroeg, dat kenden de beveiligers toch echt niet (hun eigen woorden).

Mededeling

We kunnen niet anders concluderen dan dat het een fantastische avond was. Ik heb weer veel leuke nieuwe mensen mogen leren kennen die de Colombiaans/Nederlandse gemeenschap een warm hart toedragen. Ik wil ten eerste de bezoekers bedanken die in het idee ‘Colombian Vibes’ geloofden en hopelijk positief verrast waren, ten tweede mijn crew members, Zandfoort aan de Eem en alle anderen die betrokken waren bij het compleet maken van Colombian Vibes. Mijn dank is groot. Daarom wil ik jullie laten weten dat Colombian Vibes een officieel WK-event zal worden dat in ieder geval eens per vier jaar terugkeert en wellicht wel vaker…

Super bedankt, ik voel me dankbaar,

Gracias,

Luis Ernesto van Baren
– Colombiaans.nl

Alvast een greep uit de eerste foto’s bekijken?

Bekijk hieronder het fotoalbum van Salvador. Hij was samen met Cecilia de fotograaf van dienst.
Er komen meer foto’s aan.

Mobiele versie afsluiten