Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes deel 4: Het programma V: DJ Colombo

globalsoccershop

In de aankomende weken vertellen we je iets over het programma. Wat gaat er gebeuren op deze avond? Deze avond komt steeds dichterbij en we kijken er ontzettend naar uit. De aankomende tijd staan de DJ’s centraal. De vorige keer stelden we de 12-jarige DJ Thomaq en DJ Carlos. Nu is het de beurt aan DJ Colombo.

DJ Colombo kun je jezelf voorstellen?

‘Jazeker, haha. Mijn naam is DJ Colombo en verzorg de beste en meest dansbare latin-mixes voor je. Ik heb een grote passie voor muziek en in het bijzonder het DJ’en. In Colombia, waar ik geboren ben, zie je bij de mensen de passie voor muziek terug. Dansen zit bij de Colombianen in het bloed, mensen dansen en de kinderen leren al vroeg dansen. Deze passie zit gewoon bij ons in de genen’.

Hoe ben je ooit begonnen?

‘Dat is een tijdje geleden. Ik heb in het verleden mooie feestjes gegeven. Op achttiende bijvoorbeeld, heb ik bij mijn thuis een groot feest gegeven. Toen heb ik muziek gedraaid voor 125 feestgangers tot in de late, of eigenlijk vroege, uurtjes. Toen kwam ik erachter dat ik dit vaker wilde gaan doen. Ik ben begonnen met draaien voor publiek in Utrecht, de Caribbean Bar. Een leuke plek waar veel Latino’s komen. Later draaide ik in onder andere Casa Latina’.

Muziek draaien, maar ook genieten

‘Ik draaide als DJ naast mijn vaste baan. Ik ben nooit volledig 100% als DJ gaan werken, maar organiseerde veel feesten en draaide tijdens deze avonden veel. Soms word ik gevraagd om op grotere evenementen te draaien, maar vind het soms te leuk om zelf te genieten, dansen, met mensen te kletsen en te eten. Ik draai qua genre uiteraard Latin, maar daarnaast draai ik ook muziek uit de jaren ’80 en ’90. Daarnaast ook muziek uit de huidige top-40. Kortom: ik maak er altijd een groot feest van, voor zowel Latino’s als niet-Latino’s’.

Doel

‘Mijn doel is om mensen te laten genieten van de muziek en hun net zoveel plezier hiervan te laten beleven zoals ik dat doe. Vroeger wilde ik altijd een eigen discotheek hebben, maar nu wil ik gewoon genieten in het leven. Mijn droom is te draaien op grote evenementen, hopelijk mag Colombian Vibes hiervoor een opstapje zijn’.

Tickets bestellen voor Colombian Vibes. SLECHTS NOG ENKELE VERKRIJGBAAR!!

Tickets kosten 5,- per persoon en kunnen besteld worden via onderstaand formulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Kaarten
info@colombianvibes.nl

Website
www.colombianvibes.nl

Extra informatie:
Facebook-event
Huisregels en voorwaarden

Lees meer over Colombian Vibes

Colombian Vibes: Hoofdsponsor Avianca
Colombian Vibes: Hoofdsponsor Colombian Taste
Colombian Vibes: Hoofdsponsor Koffie Colombia
Colombian Vibes Deel 4: Het programma II – DJ THOMAQ
Colombian Vibes deel 4: Het programma IV: DJ Carlos
Colombian Vibes Deel 4: Het programma I
Colombian Vibes Deel 3: Amersfoort
Colombian Vibes Deel 2: De locatie
Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team
Colombian Vibes – MAG VOOR LAATSTE KEER UITBREIDEN!
Colombian Vibes – 24 juni Amersfoort

Mobiele versie afsluiten