Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes deel 4: Het programma IV: DJ Carlos

globalsoccershop

In de afgelopen weken hebben we je verteld wat Colombian Vibes is. Over de locatie, team en stad waar het event gehouden wordt. In de aankomende weken vertellen we je iets over het programma. Wat gaat er gebeuren op deze avond? Deze avond komt steeds dichterbij en we kijken er ontzettend naar uit. De aankomende tijd staan de DJ’s centraal. De vorige keer stelden we de 12-jarige DJ Thomaq aan je voor. Nu is het de beurt aan DJ Carlos.

“Ik wil jullie laten swingen en geweldige Colombian Vibes laten ervaren. Dat is wat ik het liefste doe, entertainen met de mooiste en meest zwoele Latin sounds”, aldus DJ Carlos. Wij spraken hem even kort over zijn passies en toekomstplannen.

Hola DJ Carlos, kun je iets over jezelf vertellen?
“Zeker! Mijn naam is Carlos en ben geboren in Colombia. Medellín om precies te zijn. In Nederland aangekomen ben ik opgegroeid in de Bijlmer (Amsterdam). Ik heb al sinds kleins af aan een grote liefde voor muziek. Ik mag regelmatig muziek draaien als DJ en naast het muziek draaien, houd ik van uitgaan, films kijken en chillen met amigos en familia”.

Kun je iets vertellen over jouw liefde voor muziek?
“Ik ben begonnen als DJ in 2008 en heb ondertussen op meerdere events mogen draaien. Ik heb onder andere gedraaid bij en in Casa Latina (Utrecht), Latin Party Badcuyp (Amsterdam) en The Jungle (Amsterdam). Daarnaast draai ik op privéfeesten, verjaardagen en bruiloften”.

Wat verwacht je van Colombian Vibes?
“Ik reken op een prachtige avond. Ik vind het supertof dat ik de kans krijg om te laten zien wie ik ben als DJ en uiteraard om mijn muzikale passie met de bezoekers te delen”.

Heb je nog grote plannen voor de toekomst?
“Ik vind het ontzettend leuk dat ik mag draaien op Colombian Vibes. Ik zou in de toekomst graag vaker op grote events als deze willen staan als DJ. Ook zou het mij gaaf lijken om dit soort events te organiseren en combineren met een culturele insteek zodat we ook projecten in Colombia kunnen steunen.”

“Ik heb ontzettend veel zin in Colombian Vibes en zie jullie graag over iets meer dan een maandje in Zandfoort aan de Eem in Amersfoort!”

Tickets bestellen voor Colombian Vibes. SLECHTS NOG ENKELE VERKRIJGBAAR!!

Tickets kosten 5,- per persoon en kunnen besteld worden via onderstaand formulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Kaarten
info@colombianvibes.nl

Website
www.colombianvibes.nl

Extra informatie:
Facebook-event
Huisregels en voorwaarden

Lees meer over Colombian Vibes

Colombian Vibes: Hoofdsponsor Avianca
Colombian Vibes: Hoofdsponsor Colombian Taste
Colombian Vibes: Hoofdsponsor Koffie Colombia
Colombian Vibes Deel 4: Het programma II – DJ THOMAQ
Colombian Vibes Deel 4: Het programma I
Colombian Vibes Deel 3: Amersfoort
Colombian Vibes Deel 2: De locatie
Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team
Colombian Vibes – MAG VOOR LAATSTE KEER UITBREIDEN!
Colombian Vibes – 24 juni Amersfoort

Mobiele versie afsluiten