Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes Deel 4: Het programma II – DJ THOMAQ

globalsoccershop

In de afgelopen weken hebben we je verteld wat Colombian Vibes is. Over de locatie, team en stad waar het event gehouden wordt. In de aankomende weken vertellen we je iets over het programma. Wat gaat er gebeuren op deze avond?

Het eerste tipje van de sluier die we de vorige keer oplichtten was dat de dansgroep Aires Colombianos komt dansen. Vandaag presenteren we met grote trots een groot DJ-talent die onder de naam DJ Thomaq door het leven gaat. Dit half-Colombiaanse DJ-talent is met zijn 12 jaar dé belofte voor muziekproducerend Nederland. DJ Thomaq kon even tijd vrijmaken in zijn drukke agenda voor een kort interview.

Wanneer ben je begonnen met jouw carrière als DJ?
“In de zomer van 2015 ben ik begonnen met het leren mixen van muziek en had al snel door dat ik dit leuk vond. Mijn eerste live-optreden was een jaar later. Ik deed toen voor het eerst mee aan een talentenjacht als DJ. Dat was erg leuk en het was gaaf dat ik de winnaar werd, zonder dat ik een dans- of zangact was.”

“Na de winst van deze talentenjacht genaamd ‘Landsmeer Got Talent’ werd ik vaker gevraagd voor optredens bij lokale omroepen en stonden in artikelen met mij in verschillende weekkranten. Bij Zaan Radio werd ik uiteindelijk gevraagd of ik een eigen radioshow wilde maken voor radiostation Beats2dance. Dus nu heb ik elke maand mijn eigen radioshow genaamd ‘Thomaq Beats On Air’.”

Hoe ging het verder?
“Ondertussen draai ik regelmatig op lokale evenementen zoals de Kerstmarkt en Koningsdag, maar ook tijdens de Marine Dagen in Den Helder. Ondertussen heb ik ook al wat internationale DJ-optredens in Spanje gedaan. Vorig jaar begon ik met het leren produceren van muziek. Eind vorig jaar is mijn eerste track ‘Let’s Go’ uitgekomen en mijn tweede ‘Gross Beat’ volgt binnenkort. In 2017 was mijn hoogtepunt een ontmoeting met mijn favoriete DJ, Hardwell! Ik kijk uit naar het draaien op Colombian Vibes, zodat dit mijn hoogtepunt van 2018 wordt. Ik hoop jullie allemaal te zien op 24 juni. Dan gaan we er één groot feest van maken! Ik zie jullie dan, chao!”

Volg DJ Thomaq via:
www.djthomaq.nl
www.facebook.com/djthomaq
www.instagram.com/djthomaq

Video’s van DJ THOMAQ

https://www.youtube.com/watch?v=jl5N8-eVjwc

Tickets bestellen voor Colombian Vibes

Tickets kosten 5,- per persoon en kunnen besteld worden via onderstaand formulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Kaarten
info@colombianvibes.nl

Website
www.colombianvibes.nl

Extra informatie:
Facebook-event
Huisregels en voorwaarden

Lees meer over Colombian Vibes

Colombian Vibes Deel 4: Het programma I
Colombian Vibes Deel 3: Amersfoort
Colombian Vibes Deel 2: De locatie
Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team
Colombian Vibes – MAG VOOR LAATSTE KEER UITBREIDEN!
Colombian Vibes – 24 juni Amersfoort

Mobiele versie afsluiten