Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes Deel 3: Amersfoort

globalsoccershop

De locatie Zandfoort aan de Eem is gelegen in Amersfoort. Deze stad gaan wij op 24 juni laten bruisen met onze Colombian Vibes! Nu valt er in Amersfoort zelf ook genoeg te beleven! In Deel 3 van de Colombian Vibes-reeks stellen wij kort Amersfoort aan je voor.

In deze gemeente met 155.000 inwoners, of ‘keientrekkers’ (zoals de bijnaam van inwoners van Amersfoort luidt), is de afgelopen jaren veel geld geïnvesteerd zodat men op nationaal niveau kon meedoen als het gaat om educatie en cultuur. Amersfoort is zich aan het ontwikkelen als echte festivalstad met als bekendste festivals Into The Woods, Festivoort, Jazz Festival en natuurlijk, terug van weggeweest, Dias Latinos.


foto VVV Amersfoort

Maar er is meer

Naast de festivals kun je een bezoek brengen aan het Dierenpark Amersfoort, Koppelpoort, theater de Flint, de Onze Lieve Vrouwentoren beklimmen of voor kunstliefhebbers, het Mondriaanhuis bezoeken.

Shoppen

‘Shop till you drop’, gaat zeker op voor Amersfoort. In de mooie winkelstraten Langestraat, Utrechtsestraat en de Krommestraat val je over winkels van niet alleen grote ketens, maar ook speciale ambachtswinkeltjes, met kaas, chocolade en kleding.

Moe van het shoppen?

Ga dan eens voor een heerlijke lunch naar een van de lunchrooms op De Hof, Lieve Vrouwenplein of in de Krommestraat. Je kunt ook even ontspannen en een film pakken bij Pathé op het Eemplein.
Kortom, Amersfoort is een bruisende stad en ook zeker leuk voor een weekendje weg! Op 24 juni 2018 gaan we met z’n allen Amersfoort op zijn kop zetten met Colombian Vibes. Heb je nog geen kaartje? Koop deze dan snel via onderstaand formulier, want Colombian Vibes is bijna uitverkocht.


foto: DennisArt fotografie / Citymarketing Amersfoort

Tickets bestellen voor Colombian Vibes

Tickets kosten 5,- per persoon en kunnen besteld worden via onderstaand formulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees meer over Colombian Vibes

Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team
Colombian Vibes Deel 2: De locatie
Extra kaarten beschikbaar voor Colombian Vibes!!
Colombian Vibes uitverkocht maar wilde je toch gaan? Lees verder
Colombian Vibes – 24 juni Amersfoort

Mobiele versie afsluiten