Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaanse vrouw meest gezochte drugscrimineel ter wereld

Teresa Osorio De Serna
globalsoccershop

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

foto: DEA

Colombiaanse vrouw meest gezochte drugscrimineel ter wereld. In de jaren ’80 en ’90 maakte de Colombiaanse Griselda Blanco deel uit van een select gezelschap. Zij zwaaide de scepter in Miami als het ging om de drugshandel. Echter is er nu een andere Colombiaanse die na El Chapo de meest gezochte drugscrimineel van dit moment is. Het volgende doelwit van justitie en DEA is nu genaamd Teresa Osorio De Serna.

Over Teresa is echter weinig bekend. Men vermoedt dat ze tussen 1945 – 1950 is geboren. De DEA (Drug Enforcement Administration) is op zoek naar de nieuwe ‘Griselda Blanco’ omdat ze banden had met het Medellín-kartel. Waarvoor de drugs smokkelde, geld witwaste en wellicht nog meer duistere zaken. Echter zegt de DEA niet te weten waar Osorio de Serna exact verblijft. Het laatste adres dat bekend was, was in Hialeah, Florida.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Mobiele versie afsluiten