Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaanse dansgroep huren

Colombiaanse dansgroep Aires Colombianos
globalsoccershop

Een Colombiaanse dansgroep huren is nu mogelijk!

Het is zover! Nederland heeft eindelijk weer een Colombiaanse dansgroep. Aires Colombianos is de naam. Aires Colombianos is een Colombiaanse dansgroep die je kunt huren voor evenementen, bruiloften en partijen. Een Colombiaanse dansgroep huren is betaalbaar en erg leuk.

Zij bestaan sinds de afgelopen editie van de SAIL2015 en hebben ondertussen al diverse optredens gedaan. Zo traden zij onder meer op voor ‘De dag van de 100 culturen’ en een Boliviaans goed doel. En op 17 januari treden zij op voor het evenement ‘Nederland ontmoet Colombia’. Hun specialiteit is de cumbia en de pizon. Deze laten zij dan zien in de speciaalgemaakte kostuums en accessoires.

De Colombiaanse dansgroep Aires Colombianos kun je nu huren voor jouw evenement. Dit tegen betaalbare prijzen! De groep bestaat voornamelijk uit Colombianen die in Nederland wonen. Onder begeleiding van een professionele goreograaf leren zij dansen op de ouderwetse manier.

Wil je deelnemen? Dat kan!

Wanneer je het leukvindt kun je er zelfs voor kiezen om deel te nemen aan de dansgroep. Je hoeft geen ervaring te hebben. Het instapniveau is toegankelijk, maar de afspraken die gemaakt worden zijn wel serieus.

Interview

Wil je een artikel lezen over Aires Colombianos klik dan hier. In het artikel legt Joram uit hoe de groep is ontstaan, waar zij optreden en hoe zij tot stand zijn gekomen. De training is vrij toegankelijk en zelfs deelnemen is mogelijk! Een Colombiaanse dansgroep huren is fantastisch leuk, probeer het eens en wordt positief verrast!

Aires Colombianos in actie!

Heb je vragen en / of opmerkingen?

Stel deze dan direct hieronder.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten