Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans.nl start officieel reisbureau

colombiaans start reisbureau
globalsoccershop

We vermelden het al eerder, Colombiaans.nl is aan het groeien en breidt uit. Het is zover! Colombiaans.nl start officieel reisbureau. We gaan hiervoor een samenwerkingsverband aan met een reisbureau dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft in groepsreizen naar Zuid-Amerika en dan met name Brazilië, Chili, Peru en Ecuador. De laatste jaren is Colombia aan het assortiment toegevoegd door grote interesse in reizen naar Colombia.

In de afgelopen jaren heeft Colombiaans.nl verscheidene keren vragen gehad over het reizen naar Colombia. Daarom tijd om de handen uit de mouwen te steken! Sommige Colombia-reizigers hebben geen idee waar te beginnen wanneer zij het besluit hebben genomen om naar Colombia te gaan. Andere reizigers met meer ervaring willen juist een verdieping van activiteiten in Colombia. Dat is nu allemaal mogelijk.

De afgelopen jaren kregen we veel reisvragen over vliegtickets, verblijfplaatsen, bezienswaardigheden, accomodaties, activiteiten, tours en andere tips. Deze vragen kregen we van een gemelangeerd gezelschap, zowel geadopteerden, backpackers, BNN3 op Reis en adoptieouders.

Wat houdt het reisbureau van Colombiaans.nl nu in?

Kort door de bocht zit het als volgt in elkaar: Het is binnenkort mogelijk om jouw reis naar Colombia te boeken, compleet met activiteiten. We delen deze dan in, in bijvoorbeeld: avontuur, sportief, cultuur, koloniaal, strand, nightlife, natuur, culinair e.d. Er komen voorbeeldreizen op de website te staan met verschillende routes zoals bijvoorbeeld een heuse Gabo Marquez-route, een Koffie-route en een Pablo Escobar-route. Dit betreffen allemaal slechts voorbeelden, je kunt jouw eigen reis geheel zelf samenstellen.

Dus binnenkort…

Binnenkort kun je dus met jouw partner een reis boeken naar Colombia. Daarnaast is het ook mogelijk om een gezins-, studenten-, project-, bedrijfs- of groepsreis te boeken met het nieuwe reisbureau van Colombiaans.nl. Alle reizen worden goed georganiseerd en je wordt goed begeleid tijdens jouw verblijf in Colombia mocht je dit willen. Daarnaast hebben we de beschikking over een officieel SGR-nummer.

Tot slot

Aan de website wordt hard gewerkt door ColoMedia. Binnenkort maken we de naam bekend van het reisbureau. Het wordt een reisbureau dat gespecialiseerd is in Colombia-reizen en waarbij het mogelijk is om op afspraak langs te komen. Je wordt dan geïnformeerd over de reis en mogelijkheden. Je krijgt dan alle aandacht en tijd om de reis zo goed en leuk mogelijk in te delen.

Heb je nu al vragen en / of opmerkingen?

Stel deze dan direct hieronder.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten