Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans.nl begint met adverteren vanaf 0,01 cent

Adverteren bij Colombiaans
globalsoccershop

We zijn zojuist begonnen met het verkopen van advertentieruimte op Colombiaans.nl. We krijgen regelmatig e-mails binnen van grotere en kleinere bedrijven die graag willen adverteren op de website. Dus vanaf nu krijgen bedrijven de kans om met hun bedrijf te adverteren op Colombiaans.nl en wel vanaf 0,01 cent.

Ai, Dios mio 0,01 cent?

Zeker. Geen verborgen addertjes. Adverteren bij Colombiaans.nl kost op dit moment 0,01 cent per view. Dat houdt in dat jouw advertentie altijd in beeld is bij het openen van de website Colombiaans.nl en bij het openen van berichten.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. We leggen je uit hoe je kunt adverteren bij Colombiaans.nl in slechts 3 stappen.

Stuur jouw foto’s en boodschap

Zodra je wilt adverteren wordt er een contract opgemaakt voor minimaal 6 maanden. Je stuurt ons 2 foto’s en 2 boodschappen die je gecommuniceerd wilt zien. Wij laten ColoMedia hiervan een dynamische gif-afbeelding maken en deze linken naar jouw website.

Wat kost het?

Je betaalt 0,01 per view. Stel je voor dat we 150 bezoekers per dag hebben dan betaal je 1,50 per dag. Dit bedrag wisselt per maand en kan in de zomer lager zijn dan in de winter. Aan het einde van de maand / in de eerste week van de nieuwe maand ontvang je de factuur met daarbij toegevoegd de statistische rapportage gemaakt door Google. Ondertussen heeft Koffie Colombia en Colombian Taste aangegeven graag deel te nemen vanaf 1 september 2018.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Vul dan direct hieronder jouw gegevens in. Dan ontvang je zo spoedig mogelijk een bericht.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten