Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans international Arias verwacht nog hectische dagen

globalsoccershop

Colombiaans international Santiago Arias zei het in het Bolívar Magazine al. Hij verwacht te vertrekken bij PSV. Zelf vond hij met name de Engelse Premier League meer dan interessant. Laat er nu uitgerekend net een club uit de Engelse competitie zijn die 8 miljoen euro wil neerleggen voor de Colombiaans international.

Gisteren vertrok Santi Arias naar Colombia voor de twee WK-kwalificatiewedstrijden tegen Venezuela en Brazilië. De ploeg speelt eerst in en tegen Venezuela en later in Barranquilla tegen het ongenaakbare Brazilië.

Welkome toevoeging

Ondertussen kabbelt de transferdeadline ook voort en neemt de spanning toe. Afgelopen zondag ontbrak Arias vanwege een blessure in de wedstrijd tegen Roda JC. Het Eindhovens Dagblad meldt dat Arias rekening houdt met een transfer. Swansea City wil de rechtsback graag toevoegen aan de selectie en zou al 8 miljoen euro geboden hebben. PSV echter, zou 15 miljoen euro verlangen voor de Colombiaans international. Dat worden nog interessante dagen voor de transferdeadline.

Lees ook:

– Voor een exclusief interview met Arias, koop nu het Bolívar Magazine
– WK-kwalificatie: de voorlaatste ronde voor Colombia

Mobiele versie afsluiten