Site pictogram Colombiaans.nl

Colombia wacht zesde WK-loting morgen

globalsoccershop

Morgen zal vanaf 16.00 uur de loting voor het WK 2018 in Rusland zich voltrekken. De deelnemers zijn sinds een aantal weken allemaal bekend. Colombia mag zich door de prestaties uit het recente verleden rekenen tot ‘Pot 2’.

Pot 2

Daar zitten niet de minste ploegen in. Onder andere Spanje, Engeland, Mexico en Uruguay zitten in pot 2 en zij zullen elkaar dus in de poulefase niet tegenkomen. Bekijk hieronder de definitieve potindeling. Veel zegt het niet, maar Colombia zal in de poule tegenstanders treffen uit de potten 1, 3 en 4.

Volg de loting live

De NOS NPO 1 en Vlaamse zender Éen zal morgen de loting uitzenden vanaf 16.00 uur. Beide uitzendingen zullen starten vanaf 15.45 uur. Uit de loting komen acht groepen. Er worden in totaal 32 landenteams verdeeld over de groepen A tot H. Er zijn elf speelsteden aangewezen waar de wedstrijden plaats zullen vinden, te weten: Sint-Petersburg, Moskou (twee stadions: Loezjniki en Otkrytie Arena), Sotsji, Nizjni Novgorod, Kazan, Saransk, Jekaterinenburg, Kaliningrad, Samara, Volgograd, Rostov aan de Don.

Jubileumfeest Colombiaans.nl en samen wedstrijd kijken

Morgen is het voor de Colombiaanse voetballiefhebber natuurlijk een spannende dag. Er wordt bekend wie de tegenstanders worden van Colombia in de poulefase, maar het is ook de dag waarop Colombiaans.nl zijn vijfjarig bestaan zal vieren in Amersfoort. We vieren dan een feestje, mét ook het live uitzenden van een wedstrijd van Colombia! Gezellig samen kijken naar het Colombiaanse elftal. Er is ondertussen gesproken met verschillende locaties en we kunnen niet wachten om het bekend te gaan maken. Naar verwachting zal dit plaatsvinden tussen 14 – 25 juni 2018, dus houd een gaatje vrij in je agenda!

DAMESSHIRT IN MAAT S

Deze is nog steeds verkrijgbaar!

Meer info:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten