Site pictogram Colombiaans.nl

Colombia in de ban van flirterige sportjournaliste Andrea Guerrero

Colombia in de ban van flirterige sportjournaliste Andrea Guerrero
globalsoccershop

We kennen allemaal het beeld van de afgelopen WK’s en EK’s waarin Spaanse keeper Casillas vragen beantwoordt van zijn vriendin die hem interviewt. Hij probeert hier serieus op te antwoorden maar geeft haar na het behalen van de finale toch een dikke pakkerd. Zover is sportjournaliste Andrea Guerrero nog niet gekomen, maar wie weet wat er vannacht gebeurt…

Het is 8 juni. Nadat Colombia Paraguay een voetballes heeft gegeven in het Rose Bowl Stadium van Pasadena is de ploeg dolblij, want de kwartfinale is bereikt. De wedstrijd is voorbij, de ereronde langs het publiek gelopen en James moet aantreden om de mensen thuis voor de buis te voorzien van zijn analyse. Andrea Guerrero werkt als sportjournaliste voor RCN (Radio Cadena Nacional). Hiervoor interviewt ze tijdens de Copa America verschillende spelers na afloop van de wedstrijd.

Bij aanvoerder James was ze na de wedstrijd net iets te enthousiast. Tijdens het interview legt ze haar hand op zijn schouder en begon te flirten. Aan de lichaamstaal van James zie je duidelijk dat hij erg verrast is op de manier waarop zij handtastelijk wordt. Hij probeert het wel te lachen door de grap die hij maakt en blijft een heer. Na het interview was het land in rep en roer en brak meteen op social media een golf van discussies los over de flirterige Andrea. Dat beloofd wat voor vannacht!

https://www.youtube.com/watch?v=ZJCw9ctb8wY

Mobiele versie afsluiten