Site pictogram Colombiaans.nl

Colombia de grote winnaar van de ‘Oscar’ onder de reisprijzen!!

nieuws uit Colombia
globalsoccershop

Colombia heeft maar liefst 12 prijzen gewonnen op de World Travel Awards (WTA). Deze zogenoemde ‘Oscar’-ceremonie van de Travel-business werd uitgereikt vanwege Colombia’s uitstekende cijfers in toerisme voor luchtvaartmaatschappijen en hotels.

[adrotate banner=”4″]

Bogotá pakte de prijs voor beste bestemming voor korte vakanties, bedrijfsleven en beste promotor van toerisme IDT (District Instituut voor Toerisme). Daarnaast beschikt Bogotá over het beste VVV-kantoor van Colombia. De direct van IDT Tatiana Piñeros is zeer verheugd met de prijzen. “We zijn erg blij met de prijzen, dankzij het uitstekende werk dat verzet wordt maken we de stad niet alleen aantrekkelijker maar ook veiliger. Hierdoor zullen meer toeristen voor Bogotá kiezen”.

Medellín viel uiteraard ook in de prijzen. De stad van de eeuwige lente werd genomineerd voor maar liefst vijf categorieën en won de prijs voor beste toeristische bestemming voor congressen en vergaderingen. San Andres werd verkozen tot beste strandbestemming. Avianca ontving een prijs voor’beste luchtvaartmaatschappij’ in Zuid-Amerika.
Ook in de hotelbranche vielen er prijzen te verdelen aan Colombia’s zijde. Het hotel genaamd Hotel 101 Park House in Bogotá werd gekroond tot beste boutique hotel en het BOG Hotel kreeg de prijs voor beste ontwerp en decoratie. De prijs voor beste ‘moderne-stijl’ hotel werd uitgereikt aan het W Bogotá Hotel. Tot slot werd The Legend Sofitel Santa Clara Hotel in Cartagena tot het hotel met de beste suite in heel Zuid Amerika(!).

[adrotate banner=”4″]

Colombia viel meer dan royaal in de prijzen en was het meest bekroonde land. Daarna kwam Peru. Peru won de titels belangrijkste culinaire en culturele bestemming van Zuid-Amerika.

De WTA-award worden beschouwd als belangrijkste graadmeter-ceremonie voor kwaliteit in de reisbranche. Deze ceremonie heeft het doel om het bedrijfsleven te bevorderen en netwerk uit te breiden die op dit moment 300 miljoen leden telt.

Mobiele versie afsluiten