Site pictogram Colombiaans.nl

Code geel in Colombia: Coronavirus

coronavirus in Colombia
globalsoccershop

Gisteren werd bekend dat president Trump alle reizigers uit Europa (met uitzondering van Engeland) weert voor de aankomende 30 dagen. Ook Colombia gaat maatregelen treffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Laatste nieuws Coronavirus Colombia
Vorige week landde het virus ook in Colombia en verspreidde zich. Onze Kim en Sabine die in Colombia wonen en regelmatig schrijven voor Colombiaans.nl geven reizigers naar Colombia belangrijke tips en informatie.

14 dagen Quarantaine

Voor reizigers naar Colombia geldt op dit moment dat wanneer deze uit Frankrijk, China, Italiƫ en Spanje komen 14 dagen in Quarantaine worden geplaatst. Je zult, als je op doorreis vanuit een van deze landen bent, dus in je hotel moeten blijven. Dat zou gevolgen kunnen hebben voor je vlucht vanuit Nederland dus controleer dit goed. Dus mocht je bijvoorbeeld met Iberia of Air Europa reizen (via Madrid / Barcelona) spits dan even je oren. Mocht je binnen 30 dagen via de V.S. naar Colombia reizen bel dan even jouw ticketverstrekker of touroperator.

Reis je naar Colombia?

Informeer dan bij je touroperator en luchtvaartmaatschappij hoe de huidige stand van zaken is. Sinds 5 maart 2020 geldt er een verplicht online formulier die je moet laten zien aan de Colombiaanse immigratiedienst. Voor aankomst in Colombia zul je op onderstaande website een formulier moeten invullen en het nummer hiervan in combinatie met je pasport moeten kunnen overleggen aan de immigratie.

http://www.migracioncolombia.gov.co/controlpreventivocontraelcoronavirus?fbclid=IwAR0zUM1E0KLPu4aL-7reYn3RTUntWzfLRTRgRhjuo3SU3nvC8oOfk_3aSIo

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten